Dr. Leonard Demiras

Dr. Leonard Demiras

Medic Primar Cardiolog

Cardiologie clinică

Experiența profesională: • Secția Cardiologie 2/ Aritmologie-Electrofiziologie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central dr. Carol Davila din Bucuresti, având o experiență de mai bine de 15 ani in tratarea afecțiunilor cardiovasculare. Membru al: • Societatii Romane de Cardiologie (SRC) • Societatea Romana de Hipertensiune (SRH) • Societatea Europeana de Cardiologie (ESC)

Dr. Leonard Demiras este medic primar cardiolog cu competență în ecografie cardiacă, in cadrul Centrelor ARES Bucuresti

A absovit cursurile Facultății de Medicina in cadrul UMF Carol Davila București în anul 2005, ulterior a urmat Rezidențiatul in specialitatea Cardiologie si stagiile de perfecționare în perioada 2005-2011 in cadrul Centrului de Boli Cardiovasculare al Armatei Ad. V. Cândea din București.

Deține competență în ecografie transtoracică și este aabsolvent al cursului de ecografie tras esofagiană, având multiple participări active la congrese si conferințe pe plan local cât și internațional.

Proceduri efectuate

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.