Image of Dr. Sorin Pop

Dr. Sorin PopMedic primar Cardiolog


Competenta: Ecografie generală, ecocardiografie Doppler, ecocardiografie transesofagiană și ecoDoppler vascular.

Dr. Sorin Pop este medic primar cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca.

Curriculum Vitae:

Dr. Sorin Pop este medic primar cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca. În 1991 a absolvit cursurile facultății de medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca. Din anul 2000 este medic primar de medicină internă iar din 2011 medic primar cardiolog. Deține competențele de ecografie generală, ecocardiografie Doppler, ecocardiografie transesofagiană și ecoDoppler vascular.

Din anul 1996 este asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj Napoca, Clinica Medicală I. Din același an este membru al Centrului de Formare în Ultrasonografie Cluj Napoca, afiliat la Universitatea Thomas Jefferson – Philadelphia SUA (centru acreditat de CNCSIS începând cu toamna anului 2001).

Dr. Sorin Pop a publicat peste 50 d elucrări și articole științifice în țară și străinătate, este coautor la 2 cursuri universitare și un tratat şi colaborator la 2 tratate de medicină.

Este membru al Societății Române de Cardiologie, membru fondator al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie, membru al Federaţiei Societăţilor Europene de Ultrasonografie (EFSUMB), membru al Societăţii Române de Medicină Internă, membru fondator al Societăţii Române de Hemostază și Tromboză și membru EACVI – European Association of Cardiovascular Imaging.

Din anul 2016 este membru în colectivul de cercetare IMAGING-BASED, NON-INVASIVE DIAGNOSIS OF PERSISTENT ATRIAL FIBRILLATION.

Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.