Dr. Camelia Năndrean

Dr. Camelia Năndrean

Medic Specialist Cardiolog

Cardiologie clinică

Dr. Camelia Năndrean este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj-Napoca. A absolvit cursurile faculății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2010. În anul 2009 a participat la o bursă Erasmus la Centre Hospitalier Universitaire d’Angers, în Franța. În perioada 2013-2014 a activat ca medic cardiolog rezident la Centre Hospitalier Dieppe și la Centre Hospitalier Intercommunal de Frejus – Saint- Raphael, în Franța. Și-a continuat rezidențiatul în cardiologie la Institutului Inimii din Cluj-Napoca. În anul 2016 a obținut competența în ecografie cardiacă transesofagiană. În perioada 2016-2018 a activat ca medic cardiolog în cadrul clinicii Cardioteam din Cluj Napoca.

Proceduri efectuate de Dr. Camelia Năndrean

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor