Dr. Camelia Năndrean

Dr. Camelia Năndrean

Medic Specialist Cardiolog

Cardiologie clinică

Dr. Camelia Năndrean este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj-Napoca. A absolvit cursurile faculății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2010. În anul 2009 a participat la o bursă Erasmus la Centre Hospitalier Universitaire d’Angers, în Franța. În perioada 2013-2014 a activat ca medic cardiolog rezident la Centre Hospitalier Dieppe și la Centre Hospitalier Intercommunal de Frejus – Saint- Raphael, în Franța. Și-a continuat rezidențiatul în cardiologie la Institutului Inimii din Cluj-Napoca. În anul 2016 a obținut competența în ecografie cardiacă transesofagiană. În perioada 2016-2018 a activat ca medic cardiolog în cadrul clinicii Cardioteam din Cluj Napoca.

Proceduri efectuate

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.