Dr. Alexandra Cocoi

Dr. Alexandra Cocoi

Medic Specialist Cardiolog

Cardiologie clinică

Doamna doctor Alexandra Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca.

Doamna doctor Alexandra Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca. A absolvit cursurile faculății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2011 și a urmat rezidențiatul în cardiologie în perioada 2011-2016. Începând cu anul 2014 este doctorand în domeniul Medicină în cadrul Școlii Doctorale a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Dr. Alexandra Cocoi deține competențe în ecografia cardiacă transtoracică și ecografia cardiacă transesofagiană și urmează în prezent cursul de pregătire pentru competența de Ecografie Vasculară Periferică la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Este membru al Societății Române de Cardiologie (SRC), Societății Europene de Cardiologie (ESC)) și Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară (EACVI).

În perioada 2017-2018 a publicat articole de specialitate în Revista Romană de Medicină de Laborator, Journal of Hypertension Research, Romanian Journal of Cardiology.

Proceduri efectuate de Dr. Alexandra Cocoi

Articole scrise de Dr. Alexandra Cocoi

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor