Icon
CTO – Tratamentul intervențional al ocluziilor cronice totale


CTO este primul departament medical din România dedical exclusiv tratamentului minim invaziv al ocluziilor coronariene cronice totale (CTO). Activitatea acestui departament se desfășoară în cadrul tuturor centrelor ARES din țară. În cadrul departamentului, ai la dispoziție investigații clinice pentru diagnosticarea ocluziilor totale cronice și soluții minim invazive de tratament.

Investigații clinice pentru depistarea ocluziilor coronariene totale cronice

În departamentul CTO de la ARES din București și Cluj-Napoca se efectuează toată gama de investigații cardiologice pentru depistarea ocluziilor coronariene totale cronice:

·       Consult Cardiologic

·       Electrocardiogramă ( ECG / EKG )

·       Ecografie cardiacă

·       Monitorizarea ritmului inimii - Dispozitiv Holter EKG

·       Monitorizarea tensiunii arteriale cu dispozitiv Holter TA

·       Test de efort 

·       Ecografie transesofagiană

·       Coronarografie - Angiografie coronariană

În departamentele CTO din București, Cluj-Napoca, Constanța și Pitești este disponibil tratamentul intervențional al ocluziilor totale cronice. Mai multe informatii despre procedura puteti citi aici: Revascularizarea ocluziilor coronariene cronice totale CTO

De ce să apelezi la noi?

ARES este lider în cardiologia intervențională, reunind cea mai bună echipă de cardiologi din România. Departamentul CTO este singurul din România care abordează intergat tratamentul minim invaziv al ocluziilor coronariene cronice totale. Departamentul este dotat la standarde internaționale cu aparatură de calitate, incluzând echografe, electrocardiografe, bandă rulantă pentru test de efort, sală de angiografie.

Experiență și dedicare în clinica de cardiologie

În cadrul departamentului CTO benefiziezi de expertiza celor mai bine pregătiți medici cardiologi intervenționiști, cu numeroase supraspecializări și competențe în domeniul cardiologiei. Ai parte de investigații amănunțite, diagnostic sigur și soluții de tratament personalizat.

Doctor Marin Postu, medic cardiolog la ARES
Dr. Marin Postu
Cardiologie intervențională

Curriculum Vitae

Departamentele CTO din cadrul centrelor ARES din țară pot fi găsite la următoarele adrese:

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza
Cluj-Napoca - Str. Republicii nr. 8

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor