Cardiologie


Icon
Cardiologie Clinică


Cuprins

Departament Cardiologie

Activitatea departamentului de cardiologie clinică din cadrul spitalului de cardiologie ARES se desfășoară în ambulatoriul de cardiologie din incinta Spitalului Monza. Aceasta cuprinde consultații de specialitate și investigații clinice pentru diagnosticarea afecțiunilor cardiovasculare, realizate de o echipă formată din cei mai buni medici cardiologi din București.

Diagnostic și tratament pentru afecțiuni cardiovasculare

La departamentul de cardiologie clinică din cadrul ARES se pot adresa pacienții din orice oraș, care au nevoie de un consult cardiologic de specialitate. În ambulatoriul de specialitate se diagnostichează și tratează afecțiuni precum:

De ce să apelezi la noi?

ARES este lider în cardiologie, reunind cea mai bună echipă de cardiologi din România. Departamentul de cardiologie clinică este dotat la standarde internaționale cu aparatură de calitate, incluzând ecografe, electrocardiografe, bandă rulantă pentru test de efort și holtere EKG și TA. Activitatea se desfășoară în 6 cabinete medicale și este deservită de personal medical ultracalificat.

Experiență și dedicare în clinica de cardiologie

În cadrul departamentului de cardiologie clinică beneficiezi de expertiza a 16 medici cardiologi clinicieni, cu numeroase supraspecializări în domeniul cardiologiei. Ai parte de investigații amănunțite și diagnostic sigur.

Doctor Alexandra Postu, medic primar cardiolog la Centrele Ares
Dr. Alexandra Postu
Cardiologie clinică

Curriculum Vitae

Unde ne găsești

Clinica de cardiologie din București se află în interiorul spitalului Monza, în str. Tony Bulandra nr. 27.

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Icon
Cardiologie Intervențională


Cuprins

Activitatea departamentului de cardiologie intervențională din cadrul ARES are loc în incinta mai multor spitale din București și din țară. Ea cuprinde proceduri de diagnostic și tratament pentru cele mai frecvente afecțiuni cardiovasculare, efectuate de cea mai bună echipa de cardiologi intervenționiști din România.

Proceduri minim invazive de diagnostic si tratament pentru bolile de inimă 

În cadrul departamentului de cardiologie intervențională se fac proceduri minim-invazive care diagnostichează sau tratează o gamă extinsă de afecțiuni cardiovasculare:

De ce să apelezi la noi?

Cu peste 15 intervenții efectuate în premieră națională sau europeană, ARES s-a impus ca lider în cardiologia intervențională din România. ARES este singurul spital de cardiologie din România cu trei săli de angiografie în același bloc operator. Colaborarea strânsă cu secția de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Monza face posibilă efectuarea unor proceduri hibrid, care nu mai sunt disponibile în alte spitale de cardiologie din țară.

Cei mai buni medici cardiologi intervenționiști

ARES reunește o echipă formată din cei mai experimentați cardiologi intervenționiști din România, cu specializări și competențe obținute în țară și la spitalele de peste hotare.

Dr. Dan Deleanu
Cardiologie intervențională

Curriculum Vitae