Cardiologie


Icon
Cardiologie Clinică


Cuprins

Departament Cardiologie

Activitatea departamentului de cardiologie clinică din cadrul spitalului de cardiologie ARES se desfășoară în ambulatoriul de cardiologie din incinta Spitalului Monza. Aceasta cuprinde consultații de specialitate și investigații clinice pentru diagnosticarea afecțiunilor cardiovasculare, realizate de o echipă formată din cei mai buni medici cardiologi din București.

Diagnostic și tratament pentru afecțiuni cardiovasculare

La departamentul de cardiologie clinică din cadrul ARES se pot adresa pacienții din orice oraș, care au nevoie de un consult cardiologic de specialitate. În ambulatoriul de specialitate se diagnostichează și tratează afecțiuni precum:

De ce să apelezi la noi?

ARES este lider în cardiologie, reunind cea mai bună echipă de cardiologi din România. Departamentul de cardiologie clinică este dotat la standarde internaționale cu aparatură de calitate, incluzând echografe, electrocardiografe, bandă rulantă pentru test de efort și holtere EKG și TA. Activitatea se desfășoară în 6 cabinete medicale și este deservită de personal medical ultracalificat.

Experiență și dedicare în clinica de cardiologie

În cadrul departamentului de cardiologie clinică beneficiezi de expertiza a 16 medici cardiologi clinicieni, cu numeroase supraspecializări în domeniul cardiologiei. Ai parte de investigații amănunțite și diagnostic sigur.

Doctor Alexandra Postu, medic primar cardiolog la Centrele Ares
Dr. Alexandra Postu
Cardiologie clinică
Curriculum Vitae

Unde ne găsești

Clinica de cardiologie din București se află în interiorul spitalului Monza, în str. Tony Bulandra nr. 27.

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Icon
Cardiologie Intervențională


Cuprins

Activitatea departamentului de cardiologie intervențională din cadrul ARES are loc în incinta mai multor spitale din București și din țară. Ea cuprinde proceduri de diagnostic și tratament pentru cele mai frecvente afecțiuni cardiovasculare, efectuate de cea mai bună echipa de cardiologi intervenționiști din România.

Proceduri minim invazive de diagnostic si tratament penru bolile de inimă 

În cadrul departamentului de cardiologie intervențională se fac proceduri minim-invazive care diagnostichează sau tratează o gamă extinsă de afecțiuni cardiovasculare:

De ce să apelezi la noi?

Cu peste 15 intervenții efectuate în premieră națională sau europeană, ARES s-a impus ca lider în cardiologia intervențională din România. ARES este singurul spital de cardiologie din România cu trei săli de angiografie în același bloc operator. Colaborarea strânsă cu secția de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Monza face posibilă efectuarea unor proceduri hibrid, care nu mai sunt disponibile în alte spitale de cardiologie din țară.

Cei mai buni medici cardiologi intervenționiști

ARES reunește o echipă formată din cei mai experimentați cardiologi intervenționiști din România, cu specializări și competențe obținute în țară și la spitalele de peste hotare.

Doctor Dan Deleanu, medic cardiolog ARES
Dr. Dan Deleanu
Cardiologie intervențională
Curriculum Vitae

Unde ne găsești

Departamentul de cardiologie intervențională din cadrul clinicii private de cardiologie ARES se regăsește în mai multe spitale din București și din țară. ARES aduce inovația în cele mai bune spitale din România

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.