Icon
Tumor Center


Cuprins

Tumor Center - Centru dedicat afectiunilor tumorale si oncologice

Tumor Center este departamentul ARES de radiologie intervențională dedicat tratamentului afecțiunilor tumorale. Activitatea acestui departament se desfășoară în cadrul centrului ARES din Spitalul Memorial Băneasa, parte a Enayati Medical City. În cadrul acestui departament ai la dispoziție proceduri de radiologie intervențională cu efect curativ sau paleativ în afecțiunile oncologice și tumorale.

Proceduri cu profil de siguranță ridicat pentru tratamentul afecțiunilor tumorale

·       Chemoembolizarea hepatică transarterială (TACE)

·       Drenaj biliar

·       Montare stenturi biliare

De ce să apelezi la noi?

ARES este liderul în cardiologia și radiologia intervențională din România, cu o plajă foarte largă de servicii oferite și premiere medicale la activ. În cadrul Tumor Center, ARES reunește o echipă experimentată de radiologi intervenționiști cu mulți ani de experiență în tratarea afecțiunilor tumorale. Amplasarea în Spitalul Memorial Băneasa și colaborarea strânsă cu echipa de oncologi permite ca fiecare pacient să primească cele mai potrivite soluții terapeutice pentru condiția sa. Tumor Center este dotat cu aparatură de înaltă precizie, la standarde internaționale.

O echipă dedicată pacientului, cu rezultate excepționale

În cadrul ARES Tumor Center vei găsi medici radiologi intervenționiști cu înaltă pregătire teoretică și practică și sute de intervenții reușite la activ. Echipa de medici radiologi intervenționiști este formată din dr. Mugur Grasu, șef de lucrări, , medic primar radiolog, doctor în științe medicale și dr. Radu Dumitru, asistent universitar, medic primar radiolog, doctor în științe medicale.

Dr. Mugur Grasu, medic primar radiolog ARES
Dr. Mugur Grasu
Radiologie intervențională

Curriculum Vitae

Consiliere medicală, marca ARES HELP

Ca în oricare dintre departamentele ARES, ai parte de consiliere medicală și ghidaj pe parcursul întregului proces, de la obținerea diagnosticului, până după externare. Un ARES Helper dedicat te va ajuta să navighezi mai ușor prin multitudinea de informații, documente necesare și activități administrative, pentru ca tu să te concentrezi pe ce e mai important: starea de sănătate.

Bucuresti - Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor