Icon
Fibroid Center


Cuprins

Fibroid Center - Primul departament dedicat embolizării fibromului uterin

Fibroid Center este primul departament medical din România dedicat în exclusivitate tratamentului minim-invaziv al fibromului, prin embolizarea fibromului uterin. Activitatea Fibroid Center are loc în cadrul ARES București și Cluj Napoca. 

În cadrul Fibroid Center ARES se fac investigații clinice ginecologice și proceduri intervenționale pentru diagnosticul și tratatrea problemelor ginecologice. În cadrul acestui departament, pacientele cu fibrom uterin beneficiază de:

·       Consultatia ginecologica

·       Ecografia transvaginala / endovaginala

·       Test HPV (Papilloma Virus Uman)

·       Test Babes-Papanicolau

·       Examen de secreție

·       Colposcopie

·       Electrorezectia

·      Second Opinion pentru diagnosticul fibromului uterin

·      Embolizare fibrom uterin

·     Spitalizare 24 de ore

·     Consiliere personalizată din partea personalului ARES HELP pre și post procedură

Cei mai experimentați medici radiologi intervenționiști

Fibroid Center reunește o echipă formată din cei mai experimentați radiologi intervenționiști din România, cu specializări și competențe obținute în țară și la spitalele de peste hotare.

Doctor Cristiana Boitan, medic primar Obstetrica-Ginecologie
Dr. Cristiana Boitan
Obstetrică ginecologie

Curriculum Vitae

De ce să alegi Fibroid Center? Tratăm cu succes fibromul uterin, de 10 ani!

Cu o experiență de peste 10 ani în managementul cazurilor de fibrom, ARES este un centru de referință în embolizarea fibromului uterin. În fiecare an, în cadrul Fibroid Center, peste 400 de paciente sunt tratate prin embolizare. Departamentul Fibroid Center este concretizarea experienței acumulate pe parcursul ultimului deceniu, în ceea ce privește soluțiile de tratament, expertiza medicală, precum și gestionarea relației cu pacientele, astfel încât acestea să se simtă confortabil și în siguranță, pe tot parcursul procesului medical. La Fibroid Center, o echipă medicală de excepție, formată din medici ginecologi și radiologi cu pregătire extensivă, se unește cu profesionalismul și ospitalitatea celei mai eficiente echipe de consilieri medicali, pentru ca TU să ai parte de soluția cea mai potrivită și mai sigură pentru tine.

CERTIFICAT CENTRU EUROPEAN DE EXCELENTA

Unde ne găsești?

Fibroid Center se regăsește în incinta ARES din Spitalul Monza, București și în Spitalul de Cardiologie ARES Cardioteam din Cluj-Napoca.

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza
Cluj-Napoca - Str. Republicii nr. 8

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor