Icon
Malformații cardiace congenitale


Cuprins

Malformații cardiace congenitale

Anual în România se nasc aproximativ 1200 de copii cu malformații cardiace congenitale. Dintre aceștia, mai puțin de 500 sunt operați. Practica medicală arată ca aproximativ 70% dintre aceştia pot fi trataţi non-chirurgical, prin intervenţii minim invazive. În 2014, ARES a deschis prima secție privată destinată tratamentului minim invaziv al defectelor cardiace congenitale.

Proceduri de tratament pentru defecte congenitale ale inimii

În cadrul departamentului de malformații cardiace congenitale ARES se fac proceduri minim-invazive care tratează mai multe tipuri de defecte congenitale:

·       Închiderea minim invazivă a defectului septal atrial / ventricular

·       Închidere persistenta de canal arterial (PDA)

·       Dilatare cu stent sau balon coarctație de aortă

·       Închidere cu dispozitiv umbreluță Foramen Ovale Patent (PFO)

De ce să apelezi la noi?

Departamentul de malformații cardiace congenitale reprezintă o alternativă la chirurgia cardiacă care poate fi traumatizantă. Procedurile efectuate, disponibile până de curând doar în străinătate, se realizează fără tăieturi, cu o rată de succes de 95% şi cu timp de recuperare de 24-48 de ore. 

Cei mai buni medici cardiologi cu specializare în cardiologie pediatrică

ARES reunește o echipă formată medici cardiologi cu specializare în pediatrie, cu experiență bogată atât în spitalele din țară cât și în cele din străinătate. De-a lungul anilor, în secția de malformații congenitale cardiace au fost salvate inimile a câteva sute de copii, dintre care cel mai mic avea numai câteva luni.

Unde ne găsești

Departamentul de malformații cardiace congenitale din cadrul ARES se regăsește în Spitalul Monza din București.

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.