Icon
Gentleman


Cuprins

Gentleman

Activitatea departamentului Gentleman din cadrul ARES vizează tratamentul afecțiunilor aparatului genital masculin, prin proceduri non-chirurgicale, cu recuperare rapidă.

Proceduri minim invazive de diagnostic si tratament pentru bolile masculine

În cadrul departamentului Gentleman, sunt efectuate proceduri minim-invazive care tratează bolile aparatului genital masculin.

·       Embolizare adenom de prostata

·       Embolizare varicocel

·       Tratamentul disfuncției erectile

Doctor Rares Nechifor, medic radiolog la ARES
Dr. Rareș Nechifor
Radiologie intervențională

Curriculum Vitae

Afecțiuni tratate

Acestui departament i se pot adresa pacienții care suferă de:

·       Varicocel

·       Adenom de prostată

·       Probleme de erecție

De ce să apelezi la noi?

Tratamentul minim invaziv al bolilor masculine prezintă avantajul unei spitalizări de scurtă durată și a unei recuperări rapide. Procedurile se fac în sala de angiografie, dotată la standarde de excelență. Beneficiezi de expertiza unuia dintre pionierii radiologiei intervenționale la noi în țară, dr. Rareș Nechifor, medic radiolog intervenționist, trainer pentru medici din toată lumea în ce prvește tratamentul minim invaziv al adenomului de prostată.

Unde ne găsești

Departamentul Gentleman din cadrul ARES se regăsește în Spitalul Monza din București.

Bucuresti - Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor