Icon
Electrofiziologie


Cuprins

Electrofiziologie

Activitatea departamentului de electrofiziologie din cadrul ARES are loc în incinta mai multor spitale din București și din țară. Ea cuprinde proceduri de diagnostic și tratament pentru cele mai frecvente aritmii cardiace, efectuate de cea mai bună echipa de electrofiziologi din România și străinătate.

Aritmii cardiace tratate

În deparatmentul de electrofiziologie ARES sunt tratate numeroase tahicardii sau bradiaritmii, printre care: 

De ce să apelezi la noi?

Experiența în electrofiziologie și-a pus amprenta pe activitatea ARES, unde au avut loc mai multe intervenții în premieră națională. Implantarea dispozitivului Watchman pentru prevenirea AVC în fibrilația atrială s-a făcut pentru prima dată la ARES. Anual, în departamentul de electrofiziologie se realizează câteva zeci de studii electrofiziologice și ablații cu radiofrecvență și  câteva sute de implantări de stimulator cardiac sau defibrilator cardiac.

Cei mai buni medici cardiologi cu specializare în electrofiziologie

ARES reunește o echipă formată din cei mai experimentați electrofiziologi din România și Grecia, cu specializări și competențe obținute în țară și la spitalele de peste hotare.

Doctor Horia Roșianu, medic cardiolog ARES Cluj
Dr. Horia Roșianu
Electrofiziologie și Aritmologie

Curriculum Vitae

Unde ne găsești

Departamentul de electrofiziologie din cadrul clinicii private de cardiologie ARES se regăsește în mai multe spitale din București și din țară. ARES aduce inovația în cele mai bune spitale din România

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor