Dr. Ana Maria Demiras

Dr. Ana Maria Demiras

Medic Primar Cardiolog

Cardiologie clinică

Experiența profesională: • Spitalului Judetean de Urgenta Sf. Pantelimon din Municipiul Focsani, secția Cardiologie/USTACC in perioada 2010-2016. • Gărzi efectuate în cadrul Departamentului de Cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central dr. Carol Davila din Bucuresti , inclusiv programul RO-STEMI, avand experienta in tratarea pacientilor cu patologie cardiovasculara complexă. Membru al: • Societatii Romane de Cardiologie (SRC) • Societatii Europene de Cardiologie ( ESC) • Societatii Romane de Hipertensiune (SRH)

Dr. Ana-Maria Demiras este medic specialist cardiolog, in cadrul Centrelor ARES Bucuresti

Absoventa a cursurilor Facultatii de Medicina in cadrul UMF Gr. T. Popa, Iasi in anul 2010, a urmat rezidentiatul in Cardiologie in perioada 2011-2015, inital in cadrul departametului de cardiologie a Spitalului Universitar de Urgenta Sf. Pantelimon din Bucuresti, ulterior in cadrul Centrului de Boli Cardiovasculare al Armatei Ac. V. Candea.

Detine competenta in Ecografie transtoracica si competenta in Homeopatie Clinica si Etica Medicala (2017-2019). A participat la numerose congrese, cursuri si seminare locale si internationale pe parcursul activitatii profesionale.

Proceduri efectuate de Dr. Ana Maria Demiras

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor