Dr. Radu Roșu

Dr. Radu Roșu

Medic Primar Cardiolog

Electrofiziologie și Aritmologie

Dr. Radu Roșu este medic primar cardiolog având competență în Aritmologie/Electrofiziologie la Spitalul MONZA ARES din Cluj Napoca.

Dr. Radu Roșu este medic primar cardiolog, doctor în medicină. În perioada 2001-2002 a efectutat un an de fellowship la Centre Hospitalier Universitaire de la Cavalle Blanche Brest, în Franța după care a început activitatea în cadrul Laboratorul de Explorări funcţionale Cardiovasculare, Electrofiziologie şi Implantare de Stimulator Cardiac al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj. În anul 2005 a obținut competența în ecocardiografie. A efectuat peste 30 de cursuri și stagii de pregătire în țară și străinătate în domenii diverse: electrofiziologie, ecografie transesofagiană, stimulare cardiacă, ablație etc.

Din anul 2010 efectuează proceduri de electrofiziologie (fibrilație atrială, flutter atrialatipic, tahiaritmii ventriculare) în sistem 3D Carto. Experiența sa în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare Cluj înseamnă:

• 300 studii electrofiziologice - ablații/an

• 50 de implantări de dispozitive/an

Dr. Radu Roșu este responsabil științific și membru în cadrul mai multor granturi naționale și internaționale, iar în perioada 2014-2015 a activat ca investigator principal în cadrul studiului internațional ,,Ensure AF”. Din anul 2013 este - șef de lucrări la Catedra de Cardiologie Recuperare din cadrul UMF Iuliu Hațieganu Cluj.

Domnul Doctor Roșu este membru al Societății Române de Cardiologie, Grupul de Lucru Aritmii și Grupul de Lucru Cardiologie preventivă. De-a lungul anilor, a publicat câteva zeci de lucrări și articole științifice în țară și străinătate.

Proceduri efectuate de Dr. Radu Roșu

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor