Image of Dr. Alexandra Cocoi

Dr. Alexandra CocoiMedic specialist Cardiolog


Competenta: Ecografie cardiaca , Ecografie transesofagiana, Ecografie vasculara

Doamna doctor Alexandra Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca.

Curriculum Vitae:

Doamna doctor Alexandra Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca. A absolvit cursurile faculății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2011 și a urmat rezidențiatul în cardiologie în perioada 2011-2016. Începând cu anul 2014 este doctorand în domeniul Medicină în cadrul Școlii Doctorale a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Dr. Alexandra Cocoi deține competențe în ecografia cardiacă transtoracică și ecografia cardiacă transesofagiană și urmează în prezent cursul de pregătire pentru competența de Ecografie Vasculară Periferică la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Este membru al Societății Române de Cardiologie (SRC), Societății Europene de Cardiologie (ESC)) și Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară (EACVI).

În perioada 2017-2018 a publicat articole de specialitate în Revista Romană de Medicină de Laborator, Journal of Hypertension Research, Romanian Journal of Cardiology.

Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.