Image of Dr. Alexandra Cocoi

Dr. Alexandra CocoiMedic specialist Cardiolog


Competenta: Ecografie cardiaca , Ecografie transesofagiana, Ecografie vasculara

Doamna doctor Alexandra Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca.

Curriculum Vitae:

Doamna doctor Alexandra Cocoi este medic specialist cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca. A absolvit cursurile faculății de medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca în anul 2011 și a urmat rezidențiatul în cardiologie în perioada 2011-2016. Începând cu anul 2014 este doctorand în domeniul Medicină în cadrul Școlii Doctorale a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Dr. Alexandra Cocoi deține competențe în ecografia cardiacă transtoracică și ecografia cardiacă transesofagiană și urmează în prezent cursul de pregătire pentru competența de Ecografie Vasculară Periferică la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca.

Este membru al Societății Române de Cardiologie (SRC), Societății Europene de Cardiologie (ESC)) și Asociației Europene de Imagistică Cardiovasculară (EACVI).

În perioada 2017-2018 a publicat articole de specialitate în Revista Romană de Medicină de Laborator, Journal of Hypertension Research, Romanian Journal of Cardiology.