Dr. Sorin Pop

Dr. Sorin Pop

Medic Primar Cardiolog

Cardiologie clinică

Dr. Sorin Pop este medic primar cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca.

Dr. Sorin Pop este medic primar cardiolog în cadrul Spitalului Ares Cluj Napoca. În 1991 a absolvit cursurile facultății de medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca. Din anul 2000 este medic primar de medicină internă iar din 2011 medic primar cardiolog. Deține competențele de ecografie generală, ecocardiografie Doppler, ecocardiografie transesofagiană și ecoDoppler vascular.

Din anul 1996 este asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” Cluj Napoca, Clinica Medicală I. Din același an este membru al Centrului de Formare în Ultrasonografie Cluj Napoca, afiliat la Universitatea Thomas Jefferson – Philadelphia SUA (centru acreditat de CNCSIS începând cu toamna anului 2001).

Dr. Sorin Pop a publicat peste 50 d elucrări și articole științifice în țară și străinătate, este coautor la 2 cursuri universitare și un tratat şi colaborator la 2 tratate de medicină.

Este membru al Societății Române de Cardiologie, membru fondator al Societăţii Române de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie, membru al Federaţiei Societăţilor Europene de Ultrasonografie (EFSUMB), membru al Societăţii Române de Medicină Internă, membru fondator al Societăţii Române de Hemostază și Tromboză și membru EACVI – European Association of Cardiovascular Imaging.

Din anul 2016 este membru în colectivul de cercetare IMAGING-BASED, NON-INVASIVE DIAGNOSIS OF PERSISTENT ATRIAL FIBRILLATION.

Proceduri efectuate de Dr. Sorin Pop

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor