Intreaba Medicul ARES

Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Nu va suparati domn doctor ca pun o intrebare mai intima:Masturbarea excesiva asa in fiecare zi intr

Nu va suparati domn doctor ca pun o intrebare mai intima:Masturbarea excesiva asa in fiecare zi intrun-un timp de 2,3 ani poate afecta organismul mai ales in perioada adolescentina la 14-16 ani (Baieti) ,poate provoca palpitati,dureri de cap etc..?




5 ianuarie 2013

buna ziua,sotia mea a facut decurind analizele la singe si iau iesit trigliceridele ff mari duble de

buna ziua,sotia mea a facut decurind analizele la singe si iau iesit trigliceridele ff mari duble decit trebuia sa fie,stiu ca aceste trigliceride sint grasimile din singe dar trebuie pe linga regim sa faca si tratament ,




5 ianuarie 2013

SOTUL MEU A FACUT O ANALIZA INR TIMP QUICK 13.9 S INAINTE DE A LUA ANTICOAGULANT SIMTROM 3/4 PASTILA

SOTUL MEU A FACUT O ANALIZA INR TIMP QUICK 13.9 S INAINTE DE A LUA ANTICOAGULANT SIMTROM 3/4 PASTILA PE ZI, DE LA DOCTOR DIN BUCURESTI AM INTELES CA AR TREBUI SA FIE MAI MIC, 13.9 SE INSCRIE IN LIMITELE NORMALE PANA LA 14. AS DORI SA STIU CARE ESTE LEGATURA INTRE VAL TIMP QUICK SI Valoarea optima a INR este intre 2 si 3 ESTE OK DOZA PRESCRISA INITIAL MULTUMESC ANTICIPAT




5 ianuarie 2013

Eu am o problema mai ciudata , am facut o operatie cu anestezie generala iar dupa aceea am facut ata

Eu am o problema mai ciudata , am facut o operatie cu anestezie generala iar dupa aceea am facut atacuri de panica crezand ca voi suferi un infarct . Am fost la cardiolog acum 3 ani am facut ekg si eco si mi s-a descoperit doar o tahicardie sistolica din cauza emotiilor imense prin care am trecut pana la aflarea rezultatului (fiind o persoana foarte emotiva) . Acum dupa 3 ani mi-au revenit durerile in piept lipsa de respiratie si unele tremuraturi (extrasistole) care mi se intampla periodic . Am fost din nou la cardiolog din nou nu mi s-a gasit nimica dar am facut o obsesie cu gandul ca totusi se poate intampla ceva sau




5 ianuarie 2013

Am 23 de ani . Frecventa cardiaca in timpul masuratorilor (pulsul) era 160 din cauza de emotivitate

Am 23 de ani . Frecventa cardiaca in timpul masuratorilor (pulsul) era 160 din cauza de emotivitate si tot nu mi-a gasit nimica




5 ianuarie 2013

Buna ziua! Am si eu o problema si va rog sa imi dati un sfat. Sunt insarcinata in 22 saptamani si la

Buna ziua! Am si eu o problema si va rog sa imi dati un sfat. Sunt insarcinata in 22 saptamani si la morfologia fetala s-a depistat o diferenta de ritm cardiac a fatului.O bradicardie pulsul scade de la 156 la 86 batai. In rest inima nu prezinta nici o malformatie, toate masuratorile fiind in limite normale, ca de altfel si intreaga morfologie fetala. Ce inseamna aceasta diferenta de ritm cardiac?Am facut si aseara ecografie si azi dimineata si a fost acelasi lucru. Mi s-a explicat ca se poate corecta intr-o luna, doua , poate la nastere poate dupa nastere




5 ianuarie 2013

daca merg la un consult cardiologic trebuie sa ma dezbrac de tot de la talie in sus? va rog sa imi r

daca merg la un consult cardiologic trebuie sa ma dezbrac de tot de la talie in sus? va rog sa imi raspundeti. Multumesc




5 ianuarie 2013

BUNA ziua as vrea sami spuneti daca cumva o persoana poate avea palpitati la inima si sta asa mult t

BUNA ziua as vrea sami spuneti daca cumva o persoana poate avea palpitati la inima si sta asa mult timp fara sa mearga la doctor,poate pati ceva din palpitati se poate muri?sau paote da in hipertensiune??




5 ianuarie 2013

eu sunt hipertensiva,dar sub tratament se mentine tensiunea normala,insa dupa niste probleme in fami

eu sunt hipertensiva,dar sub tratament se mentine tensiunea normala,insa dupa niste probleme in familie,suparare depresie,singuratate,a inceput sa ma doara inima,intepaturi,lipsa de aer,mai ales seara.Mentionez ca am 55 de ani,am fost si la psiholog,se pare ca am inteles ceva,dar culmea acuma a inceput sa ma doara inima,vreau sa stiu ce se intampla?Am mai patit asa si mi-a trecut,dar acuma nu stiu ce sa cred,mai simt si niste sageti in cap.




5 ianuarie 2013

am 49 de ani 1,65 m,65 kg am fost depistata cu multi ani in urma hta de atunci am schimbat nenumarat

am 49 de ani 1,65 m,65 kg am fost depistata cu multi ani in urma hta de atunci am schimbat nenumarate tratamente dar nici unul nu a dat rezultate prea mari ,tensiunea nu prea scadea sub 15-16 Anul trecut am facut primul episod de fibrilatie atriala paroxistica, m-am speriat f. tare ca nu stiam ce inseamna am iesit repede din criza , in ambulatoriu,dar am stat si cateva zile internata in care mi s-au facut unele analize, din care au reesit ca aveam colesrerolul 260 si o usoara anemie hb10,8 in rest erau in limite normale inclusiv ecocardiograma .LA EXTERNARE MI S-A DAT URMATORUL TRATAMENTcordarone 3 pe zi pestarium ,isodinit si aspenter .Vreau sa va spun ca nu mi- fost bine deloc,iar dupa vreo doua saptamani am ajuns din nou la spital cu tens .22 cu 12 dureri mari de stomac si stari de voma si varsaturi,mi s-a schimbat tratamentul cu metoprolol nitropector tertensif si sortis,,mi s-a parut mult mai bland , colesterolul si trigliceridele au revenit in limite normale,dar tensiunea tot nu a coborat sub15.Am consultat si un alt cardiolog care mi- a dat tratamentul care il iau in prezent:rytmonorm 3 pe zi,aprovel150 bisotens2,5 aspenter75 Am tsh5,29 limitele laboratorului 0,34-5,6 ,tensiunea ajunge uneori si in limite normale mai mult dimineata ,dar dupa amiaza sare de 15-16.Intrebarea mea este daca e necesar sa iau rytmonorm continuu sau prioritar ar fi sa-mi tin tensiunea la limite mormale desi in cazul meu vad ca e f.greu mentionez ca nu am probleme cu rinichii sau ficatul.va multumesc ca ati avut rabdare sa ma ascultati




Call Center031 9300

ARES SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.