7 iunie 2023

Dr. Ciprian Cristescu se alătură echipei ARES București

Dr. Ciprian Cristescu se alătură echipei ARES București

Nou! Ginecologie la ARES în spitalul Monza. Dr. Ciprian Cristescu se alătură echipei

Începând cu luna iunie, în cadrul ARES din Spitalul Monza pacientele vor putea beneficia de consultații ginecologice oferite de dr. Ciprian Cristescu, medic primar ginecolog.

Dr. Cristescu este doctor în științe medicale, are competențe în chirurgie laparoscopică ginecologică, histeroscopie, colposcopie și planificare familială.

În cadrul ARES din Spitalul Monza, dr. Ciprian Cristescu va efectua consultații și controale ginecologice, excizii tumorale, colposcopii și montări de sterilet. Cu o experiență de peste 30 de ani și formare medicală continuă, dr. Cristescu a tratat cu succes și a supravegheat sarcinile a mii de paciente din România.

Dr. Ciprian Cristescu va acorda consultații la ARES în zilele de marți, începând cu ora 12.30. Pentru informații și programări, vă rugăm să apelați 0319300 sau să folosiți formularul de contact de mai jos.

Alina Udrea te ajută cu programarea la consultație!

Alina Udrea, ARES Helper

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor