Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Ginecologia, un nou departament in cadrul Centrelor ARES Bucuresti

5165 Vizualizari
 

Centrele ARES au lansat departamentul de Obstetrică-Ginecologie coordonat de către Dr. Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Datorită expertizei sale, Dr. Cristiana Boitan va lucra în strânsă colaborare cu unul dintre cei mai buni medici primari specializați în Radiologie Intervențională: dr. Rareș Nechifor.

Dr. Rareș Nechifor a tratat cu succes peste 10.000 de paciente suferind de fibrom uterin și este Coordonatorul Centrului European de Training și Excelență în Terapia Endovasculară a Fibromului Uterin – singurul centru de excelență din Sud – Estul Europei.

Sunt încântată că pot colabora îndeaproape cu unul dintre cei mai importanți medici radiologi din Europa. Fibromul uterin, afecțiune tratată cu succes de către dr. Nechifor prin embolizare uterină, este întâlnit la peste 50% dintre femeile din România, de aceea, este foarte important ca acestea să fie informate corect cu privire la cele mai bune metode de tratament.

De asemenea, în cadrul secției de Obstetrică- Ginecologie, pacientele vor putea beneficia de pachete extinse de investigații ginecologice precum: consultații ginecologice complete (ecografie endovaginală cu recoltare de secreție și test Babeș-Papnicolau, consultații obstetrică, videocolposcopie, ultrasonografii, întreaga gamă de analize pentru depistarea BTS-urilor(boli cu transmitere sexuală) etc. În scop diagnostic, pacientele au posibilitatea de a efectua la indicația medicului specialist, manevre de electrorezectie, chiuretaj biopsic, aspirație endometrială și cauterizare.”, explică dr. Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Din luna octombrie a acestui an, medicul primar Cristiana Boitan poate fi găsit în incinta Spitalului Monza, în cadrul Centrelor ARES. Pentru programări, puteți suna la numărul de telefon: 031. 9300.

Comentarii

  1. Diagnosticul meu este de fibromatoza uterina(uter anteversta OCE 90.18mm AP 42.98mm transvers 45mm) ,polip endometrial Am 43 ani si mi s-a recomandat histerectomia cu pastrarea ovarelor .As dori sa stiu daca eu pot beneficia de aceasta procedura embolizare si care este costul acestei interventii.

    1. Bună ziua, pentru a studia cazul dumneavoastră şi a ne forma o opinie medicală, vom avea nevoie de investigaţiile efectuate (raportul medical al ecografiei transvaginale, spre exemplu). Vă rugăm să scanaţi acel raport şi sa îl trimiteţi la următoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, împreună cu descrierea simptomelor şi datele dumneavoastră de contact. Îndată ce cazul dumneavoastră va fi studiat, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legatură cu dumneavoastră pentru a vă oferi informaţiile de care aveţi nevoie. Multă sănătate!

  2. Buna ziua, de mai bine de 2 saptamana stau cu griji in legatura cu prietena mea. In ultimile 4 saptamani am intretinut relatii sexuale neprotejate si ca urmare ia intarziat menstruatia, trebuia sa ii vina pe 1 si pana nici astazi nu ia venit, am facut doua teste de sarcina corecte as putea spune, care au iesit negative. As dori sa stiu doar daca ar putea fi vorba de o viitoare sarcina sau doar o simpla intarziere a menstruatiei. Mentionez ca indeplineste si anumite simptome ale unei sarcini ( cresterea sanilor, dureri la zona acestora, depresii si uneori stari de rau ). Va multumesc !

    1. Bună ziua, există multiple cauze ale întârzierii menstruației, principala fiind instalarea unei sarcini. Anumite afecțiuni se pot manifesta prin lipsa menstruației. Din acest motiv, recomandarea noastră este aceea de a vă adresa unui medic ginecolog pentru efectuarea unui consult de specialitate. Î urma acestui consult, medicul va putea stabili diagnosticul corect și, bineînțeles, tratamentul adecvat cazului pacientei. Pentru programări la consultații ginecologice, vă rugăm să apelați numărul: 031 9300. Multă sănătate!

  3. Buna ziua am facut un test papanicolau care a iesit cu celule scuamoase atipice,fara a se putea axclude prezenta unei leziuni scuamoase intraepiteliene de grad inalt (ASC-H) .Am mai facut si un test HPVcu risc inalt si a iesit control B-globina pozitiv .Mai am si o videocolposcopie care scrie diag.colposcopic Leziune intraepiteliala de grad scazut si si umeaza sa mai fac si o interventie ERAD va rog sa imi spuneti o parere.Multumesc cu recunostinta

    1. Bună ziua, vă recomandăm să mergeți să efectuați și procedura de ERAD. Ne puteți trimite rezultatul după ce îl primiți să vedem despre ce este vorba. Multă sănătate!

1 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X
Sună Mesaj