19 aprilie 2024

Screening pentru depistarea fibromului uterin și a cancerului de col, la Spitalul MONZA ARES Cluj Napoca

Screening pentru depistarea fibromului uterin și a cancerului de col, la Spitalul MONZA ARES Cluj Napoca

În perioada 22 aprilie -31 mai 2024, pacientele care se adresează Spitalului MONZA ARES din Cluj Napoca au parte de reduceri și prețuri speciale la analizele și investigațiile care depistează două dintre cele mai frecvente afecțiuni ale aparatului reproducător feminin: fibromul uterin și cancerul de col uterin. 

În cadrul campaniei de screening pentru depistarea fibromului uterin, pacientele vor putea accesa pachetul care include consultația ginecologică și ecografia transvaginală, la prețul de 420 RON. În plus, vor avea reducere 20% la analizele recomandate ulterior de medicul ginecolog, pentru stabilirea diagnosticului.

Fibromul uterin este cea mai frecventă afecțiune benignă a aparatului reproducător feminin, afectând aproape 1 din 2 femei de vârstă fertilă.

De multe ori, are dimensiuni mici, nu provoacă niciun simptom și nu este necesar un tratament anume. Există însă și cazuri în care apar simptome ce afectează calitatea vieții unei femei, precum și anumite complicații, fiind nevoie să se intervină pentru tratarea sa. Decizia de a trata fibromul uterin depinde de câțiva factori, și anume: localizarea și mărimea tumorii, vârsta pacientei, intenția de a avea o sarcină ori severitatea simptomatologiei. În funcție de acești factori, se pot recomandă două tipuri de tratament: medicamentos sau chirurgical.

În cadrul Spitalului MONZA ARES din Cluj Napoca, este disponibilă embolizarea fibromului uterin, o metodă minim invazivă, care presupune întreruperea alimentării cu sânge a fibroamelor prin injectarea unor particule emboligene în arterele uterine.

Medici la care te poți programa:

Dr. Radu Ignat

Dr. Sebastian Surugiu

Dr. Bogdan Harsa

Dr. Diana Aldeș

Dr. Roxana Sevan Libotean

În cadrul campaniei de screening pentru depistarea cancerului de col uterin, prin test Babeș Papanicolau, pacientele vor putea accesa pachetul format din consultație ginecologică, ecografie transvaginală și test Babes Papanicolau, la prețul de 480 RON. Și în acest caz, vor avea reducere 20% la analizele recomandate ulterior de medicul ginecolog, pentru stabilirea diagnosticului.

Testul Babeș Papanicolau este cea mai bună metodă de depistare a leziunilor precanceroase ale colului uterin însă poate suspecta și prezența unor infecții genitale cu candida sau trichomonas. Este un test rapid si nedureros și se realizează în timpul consultului ginecologic.

Progamările pentru consultații și investigații se fac apelând numărul de call-center 0319300 sau prin formularul de contact de pe site.

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor