Dr. Angela Georgescu

Dr. Angela Georgescu

Medic primar cardiolog

Cardiologie clinică

Dr. Angela Georgescu este medic primar cardiolog în cadrul Cardiac Center și Cardiopediatric Center din Spitalul Monza. Dr. Angela Georgescu și-a îmbogățit expertiza prin participarea la cursuri de perfecționare în domeniile ecocardiografiei, ecografiei doppler vasculare și ecocardiografiei transesofagiene. A activat în diverse centre medicale, inclusiv în cadrul Spitalului Județean Argeș-Pitești, Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C.Iliescu”, Spitalului Universitar de Urgență București, Spitalului Clinic de Urgență București, Centrului Medical „Doctor Luca” din Pitești și Muntenia Medical Hospital din Pitești. De asemenea, contribuie ca și co-investigator la două studii multicentrice randomizate.

Proceduri efectuate de Dr. Angela Georgescu

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor