Dr. Mihai Crețeanu Jr.

Dr. Mihai Crețeanu Jr.

Medic Primar Radiologie Imagistică

Radiologie intervențională

Dr. Mihai Crețeanu este medic primar Radiologie Imagistică și oferă consultații în cadrul ARES din Spitalul Monza.

Competențe: Radiologie Intervențională

Dr. Mihai Crețeanu a absolvit cursurile universității de medicină și farmacie “Gr.T.Popa“, Iasi. Specialitatea de radiologie și imagistică medicală a început-o la Târgu Mureș, ulterior la București cu stagii de neuroradiologie diagnostică și intervențională la Toulouse și Besancon. Dr. Mihai Crețeanu este membru al Societății Române de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională ocupând funcția de secretar național. Ariile terapeutice cu experiență de peste 10 ani sunt:

  • neuroradiologia intervențională în tratamentul AVC ischemic acut (STROKE),
  • anevrisme cerebrale, • tratamentul endovascular al arteriopatiilor periferice cu focus piciorul persoanei cu diabet, embolizări artere uterine (fibrom uterin), embolizare varicocel. 2022: European Conference on Interventional Oncology, 24-27 aprilie, Viena, Austria 2022: a XI Conferință Națională a Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România, 15-17 aprilie Poiana Brașov, România 2022: Webinar “Accesul vascular pentru hemodializa”,10-11 martie, Online Membru in:
  • Societatea de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România (SNRIR)
  • Cardiovascular and Interventional Radiology Society of Europe (CIRSE

Proceduri efectuate de Dr. Mihai Crețeanu Jr.

Aceeași specialitate

ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor