Dr. Maria Greavu

Dr. Maria Greavu

Medic speicialist cardiolog

Cardiologie clinică

Dr. Maria Greavu este medic specialist cardiolog în cadrul secției de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Monza. Este de asemenea membru al board-ului editorial al revistei "Stetoscop Cardio" și face parte din echipa CardioTV a Societății Române de Cardiologie (SRC). Formarea medicală a Dr. Maria Greavu a început la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, unde a absolvit Facultatea de Medicină Generală în 2007. Ulterior, și-a continuat pregătirea ca medic rezident în cardiologie la Spitalul de Urgență București. A fost implicată ca investigator în cadrul trialurilor PEGASUS TIMI 54 și PARADIGM HF între anii 2010 și 2014. Dr. Maria Greavu a participat activ la numeroase congrese și conferințe naționale și internaționale de Cardiologie și Medicină Internă. De-a lungul carierei sale, a urmat diverse cursuri, inclusiv un curs de resuscitare cardiopulmonară în 2008, un curs de biostatistică în 2007 și un curs de formare în asistență medicală de urgență în cadrul unității de urgență SMURD Târgu-Mureș în 2005.

Proceduri efectuate de Dr. Maria Greavu

Galerie Foto Dr. Maria Greavu

Aceeași specialitate

MONZA ARES Helper

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor