Fără fibrom, fără bisturiu – În luna martie ai embolizarea fibromului uterin la un preț special
În luna martie, promovăm sănătatea aparatului reproducător feminin. Procedura de embolizare a fibromului uterin, cea mai frecventă afecțiune benignă a uterului, este disponibilă la ARES, la un preț special. Ai grijă de sănătatea ta, înainte de toate!
În cadrul campaniei ”Fără fibrom, fără bisturiu” pacientele cu fibrom uterin vor putea beneficia de procedura de embolizare a fibromului uterin realizată în cadrul Fibroid Center ARES din Enayati Medical City București de dr. Rareș Nechifor și echipa sa medicală, la un preț redus. Campania se desfășoară toată luna martie, în limita locurilor disponibile.
Programează-te la procedura de embolizare a fibromului uterin la un preț special!
Fibromul uterin este cea mai întâlnită afecțiune tumorală ginecologică, prezentă la peste 40% dintre femeile aflate la vârstă fertilă, cu precădere între 30 și 45 de ani. Această tumoră se dezvoltă la nivelul peretelui muscular care căptușește uterul și poate da simptome care afectează calitatea vieții și reduc fertilitatea femeii. Printre cele mai frecvente simptome ale fibromului uterin se numără menstruațiile abundente, durerile apărute în timpul menstruației sau la contactul sexual, senzația de presiune la nivelul pelvisului, umflarea sau mărirea abdomenului, anemia, infertilitatea sau nașteri premature și avorturi spontane.
Simptomele care semnalează prezența unui fibrom uterin diferă în funcție de amplasare și de dimensiunile tumorii. Când fibromul este mic, de 2-4 cm, este posibil sa fie asimptomatic. Mai mult, dacă femeia intră la menopauză, fibromul uterin își reduce dimensiunile și simptomele sale sunt mult mai blânde.
Embolizarea fibromului uterin constă în introducerea prin intermediul arterelor uterine a unor particule emboligene, cu rolul de a opri alimentarea cu sânge a fibromului și a duce, în timp la micșorarea și dispariția acestuia. Procedura se realizează fără tăieturi, cu anestezie locală și are o durată de spitalizare de numai 24 de ore. Ulterior, pacienta își poate relua fără probleme activitățile de zi cu zi.
Nu știi dacă suferi de fibrom uterin? Programează-te astăzi la o consultație ginecologică.
Articole mai noi
- Primul implant de valvă aortică SAPIEN 3 Ultra RESILIA într-un spital privat din România
- Pacientă diagnosticată cu boală arterială periferică stadiul IV Fontaine, tratată fără tăieturi
- Primul caz din România de implantare transcateter a unei proteze biologice în valva mitrală nativă pentru stenoza severă calcificată (MAC)
- Hemangiomul hepatic și opțiunile de tratament: Cazul tratat la MONZA ARES
- Revascularizarea prin dezobstrucție cronică - Dr. Adnan Mustafa
Articole mai vechi
- Infarct la 35 de ani tratat la ARES Constanța
- Leziunile la nivelul arterelor membrelor inferioare netratate cresc riscul de amputație
- Artimia cardiacă identificată de un Smartwatch și tratată prin ablație cu radiofrecvență
- Leziune severă de trunchi comun tratată cu succes la ARES Constanța
- Când și de ce trebuie schimbat un stimulator cardiac?