16 octombrie 2021

Proceduri fără tăieturi pentru varicocel, hernie cervicala și fibrom

Proceduri fără tăieturi pentru varicocel, hernie cervicala și fibrom
Articol medical scris de către Dr. Rareș Nechifor, Radiologie intervențională la MONZA ARES Bucuresti, Bucuresti, Constanța

Vă salutăm din sala de angiografie Ares din Spitalul Oncologic Monza.

Am început să vindecăm și aici pacienți! Primele proceduri efectuate aici au decurs așa cum ne așteptam: perfect!

Ziua noastră s-a desfășurat în felul următor!

Primul pacient a fost tratat de varicocel prin metoda minim invazivă adică fără tăieturi și spitalizare prelungită - embolizarea de varicocel.

𝗖𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝘃𝗮𝗿𝗶𝗰𝗼𝗰𝗲𝗹, 𝗮𝗶𝗰𝗶> Tratament varicocel

Cel de-al doilea avea dureri lombare puternice așa că doctorul Rareș Nechifor l-a făcut bine cu ajutorul discectomiei cu Discogel.

𝗖𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗲𝗰𝘁𝗼𝗺𝗶𝗲, 𝗮𝗶𝗰𝗶 > Tratament hernie cervicala

Au urmat pacientele cu fibroame uterine cărora li s-a indicat embolizarea, o procedură minim invazivă care nu necesită anestezie generală și spitalizare/recuperare prelungită.

𝗖𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗳𝗶𝗯𝗿𝗼𝗺𝘂𝗹 𝘂𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻, 𝗮𝗶𝗰𝗶 > Tratament fibrom uterin

Și uite așa, echipa formată din dr. Rares Nechifor, dr. Razvan Stanciulescu, as. Florina Ungureanu și as. Cristian Andrei a reușit să schimbe în bine viața pacienților.

Mulțumim echipei medicale!

Pentru programări sau alte informații despre noua locație Ares din Spitalul Enayati, aici > Programări Dr. Rareș Nechifor

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor