31 august 2021

ARES aduce proceduri de top în cardiologie și radiologie intervențională în Enayati Medical City

ARES aduce proceduri de top în cardiologie și radiologie intervențională în Enayati Medical City

Cuprins

ARES aduce proceduri de top în cardiologie și radiologie intervențională în Enayati Medical City

Începând cu luna septembrie, ARES va fi prezent în Spitalul Oncologic Monza din Enayati Medical City, primul oraș medical din România. Pacienții vor avea la dispoziție soluții terapeutice moderne din sfera cardiologiei și radiologiei intervenționale, pentru afecțiuni cardiovasculare, fibrom uterin, varicocel și adenom de prostată, afecțiuni ale coloanei vertebrale sau afecțiuni tumorale. Echipa medicală ARES din Enayati Medical City reunește medici cardiologi și radiologi intervenționiști de renume, printre care dr. Dan Deleanu, dr. Rareș Nechifor, dr. Mugur Grasu, dr. Iulian Călin, dr. Mihai Melnic, dr. Ion Bostan, dr. Nicolae Cârstea, dr. Radu Dumitru, dr. Laurențiu Gulie și dr. Rareș Neamțu.

În cadrul ARES Tumor Center din Spitalul Oncologic Monza vor fi efectuate proceduri de radiologie intervențională destinate tratamentului afecțiunilor tumorale. La ARES vor fi efectuate intervenții de drenaj și stentare biliară, precum și proceduri de chemoembolizare hepatică.

În același timp, centrul ARES din Enayati Medical City devine centru de referință în embolizarea fibromului uterin, prin inaugurarea Fibroid Center. Cu o experiență de peste 10 ani în managementul cazurilor de fibrom uterin și tratamentul minim invaziv al acestei afecțiuni, prin embolizare, ARES face pasul firesc următor și lansează singurul centru din țară dedicat acestui tip de tratament. Pentru prima dată în România, pacientele vor avea acces extins la tratamentul minim-invaziv al fibromului uterin, prin soluții terapeutice și pachete de tratament personalizate în funcție de nevoile fiecăreia.

Gama de servicii ARES din Enayati Medical City este completată de procedurile de cardiologie intervențională: angiografii și angioplastii coronariene, precum și implantări de dispozitive care corectează defectele electrice ale inimii. Secția de cardiologie va fi deservită și de un ambulatoriu, unde pacienții pot fi consultați de medicii cardiologi din echipa ARES.

”Încă de la înființare, ARES aduce inovația în cardiologia și radiologia intervențională, în cele mai performante spitale din România. Ne bucurăm să fim prezenți în Spitalul Oncologic Monza din Enayati Medical City, un reper în ce privește serviciile medicale la cele mai înalte standarde. Ne dorim să le oferim pacienților soluții terapeutice inovatoare, adaptate nevoilor lor. De fiecare dată când un pacient trece pragul cabinetului, echipa noastră se străduiește să găsească cea mai bună rezolvare pentru el. Nu suntem obișnuiți să renunțăm. Această filosofie ne-a permis să avem peste 20.000 de pacienți salvați, adesea prin proceduri pe care le-am făcut în premieră pentru România” a declarat dr. Oren Iancovici, director medical și fondatorul ARES.

Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 14 premiere medicale naționale și internaționale.

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.