Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Consultație cardiologică – Ce are de spus inima ta despre tine?

3174 Vizualizari
 

Consultație cardiologică

Atunci când nu ne doare nimic, credem că suntem perfect sănătoși. Uneori însă lucrurile nu sunt chiar așa. Ideal ar fi ca inima noastră să aibă un buton de alarmă, care să sune de fiecare dată când  o bombardăm cu alimente nesănătoase, când nu facem sport, când fumăm sau bem sau atunci când dăm cântarul peste cap. Dar inima este un martor tacit al obiceiurilor noastre nesănătoase care ne avertizează, de cele mai multe ori, abia atunci când e prea târziu.

De câte ori v-ați oprit pentru o clipă și v-ați întrebat ce face inima voastră? Dacă îi este bine astăzi sau dacă nu cumva ar trebui să mergeți la o consultație cardiologică? Prevenția e importantă!

Află ce spune inima ta despre tine, la o consultație cardiologică!

Comentarii

    1. Bună ziua, pentru a afla când este primul loc disponibil pentru un consult cardiologic, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 031 9300. Multă sănătate!

  1. Buna ziua ! Nu reusesc sa va contactez telefonic. Intrebarea mea ar fi cand este primul loc liber pentru un consult cardiologic pentru fiica mea in varsta de 19 ani ce acuza dureri in dreptul cutiei toracale si se intind pana in dreptul inimii + o stare proasta, de indispozitie , usoara dificultate la respiratie din cauza acestor dureri. Multumesc ! O zi minunata !

    1. Bună ziua, unul dintre colegii noștri va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă ajuta cu programarea. Vă dorim multă sănătate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X
Sună Mesaj