15 ianuarie 2016

ARES | Dr. Rareș Nechifor vă invită la seminarul gratuit - Terapia fibromului uterin

ARES | Dr. Rareș Nechifor vă invită la seminarul gratuit - Terapia fibromului uterin

Doctorul Rares Nechifor va invita la seminarul gratuit ” Terapia Fibroamelor Uterine „, ce va avea loc joi, 21.01.2016, incepand cu ora17:00, in cadrul Spitalului Ponderas din Bucuresti, bulevardul Nicolae G. Caramfil Nr. 85 A, etaj 5.

Evenimentul se va desfasura in sala de conferinte a Spitalului Ponderas, unde doctorul Rares Nechifor va prezenta invitatilor, informatii esentiale cu privire la procedura de embolizare a fibroamelor uterine.

La acest eveniment va participa si doamna Adriana Bahmuteanu care ne va impartasi experienta ei dupa efectuarea procedurii de embolizare a fibroamelor uterine.

In cadrul acestui seminar va avea loc o sesiune gratuita de interpretari ale ecografiilor, pentru acele participante care vor dori sa afle opinia domnului doctor Rares Nechifor!
La acest seminar pot participa 35 de paciente, cu diagnostic sau suspiciune de fibrom uterin.

Pentru inscriere si alte detalii legate de acest eveniment, va rugam sa ne contactati la numarul:
0745.355.437 – Nicoleta Costache

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor