22 decembrie 2021

ARES preia Cardiomed Cluj, lider în domeniul serviciilor clinice private, și dezvoltă cea mai importantă rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, specializată în cardiologie, din Cluj-Napoca

ARES preia Cardiomed Cluj, lider în domeniul serviciilor clinice private, și dezvoltă cea mai importantă rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, specializată în cardiologie, din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 22 decembrie, 2021

 

ARES, companie a fondului de investitii Highlander Partners, preia Cardiomed Cluj și dezvoltă cea mai importantă rețea privată de investigații, diagnostic și tratament, specializată în cardiologie, din Cluj-Napoca

 

ARES, cel mai mare spital privat de cardiologie interventionala și Cardiomed, cea mai importantă clinică privată din Cluj-Napoca, specializată în cardiologie, își unesc forțele pentru a le oferi pacienților o experiență terapeutică completă, de la investigații și diagnostic, la tratament intervențional. Începând cu  22 decembrie, Cardiomed devine parte a Grupului ARES.

 

Combinând serviciile Cardiomed Cluj cu propria sa rețea de centre de cardiologie și radiologie intervențională, ARES își extinde serviciile de ambulatoriu și imagistică, abordând nevoile pacienților într-un stadiu timpuriu în diagnosticarea acestora și oferind soluții integrate preventive și curative. Echipei medicale ARES, formată din peste 25 de medici clinicieni și intervenționiști, i se alătură medicii Cardiomed, cea mai mare echipă medicală privată din Cluj-Napoca, numărând peste 145 de medici clinicieni, dintre care 28 medici cardiologi. ARES devine astfel principalul furnizor privat de servicii medicale cardiologice și conexe din Cluj, oferind servicii de imagistică (CT, RMN, mamograf, DEXA), consultații clinice și proceduri de cardiologie și radiologie intervențională.

 

Pacienții vor putea accesa la ARES toată gama de servicii medicale, de la investigații imagistice, consultații clinice pentru peste 20 de specialități, tratamente oncologice, mică chirurgie, precum și tratamente intervenționale pentru afecțiuni cardiovasculare. În urma achiziției de astăzi, ARES va funcționa în trei locații din Cluj-Napoca și plănuiește să se extindă suplimentar, atât în oraș, cât și în regiune.

 

Pacientul clujean are acum la dispoziție o experiență medicală completă. Este investigat, diagnosticat și tratat de medici care lucrează în echipă, se coordonează și găsesc cea mai bună variantă de tratament pentru el. La ARES punem mereu pacientul în centrul preocupărilor noastre și căutăm soluții inovatoare, chiar și atunci când situația pare fără răspuns. Am găsit valori similare și aceeași filosofie la partenerii noștri din Cardiomed și suntem încrezători că împreună vom construi un brand puternic, care răspunde nevoilor pacientului”a declarat  Geanina Durigu, CEO Grupul ARES.

 

Medicul Carmen Mureșan, fondatoarea Cardiomed va rămâne în cadrul companiei pentru a continua dezvoltarea ambulatoriului de specialitate, alături de echipa pe care a construit-o și a condus-o cu succes în ultimii 12 ani.

 

Suntem entuziasmați să semnăm cu ARES acest parteneriat care ne va accelera creșterea în Cluj și în regiune, în timp ce pacienții noștri vor avea parte de soluții integrate de cardiologie, de la diagnostic la tratament intervențional. Ne dorim să continuăm să extindem activitatea Cardiomed, ca parte a Grupului ARES, să dezvoltăm baza solidă de servicii medicale de înaltă calitate oferite de echipa noastră, dedicată în totalitate nevoilor pacienților noștri”a declarat dr. Carmen Mureșan.

 

Înființată în 2008, Cardiomed este în prezent cea mai mare clinică privată specializată pe cardiologie din Cluj-Napoca. Clinica oferă servicii de diagnostic si tratament modern, în diverse specializări, de la cardiologie, oncologie, dermatologie, ginecologie, ORL, endocrinologie, alergologie, medicină internă, la neurologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, nutriție, precum si servicii de imagistică și analize medicale.

 

ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională în spitale publice și private din București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală, cu accent pe cardiologie. În spiritul acestei misiuni, de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 15 premiere naționale și internaționale. Din 2019, ARES este deținut de fondul american de investiții Highlander Partners. Pentru mai multe informații, consultați site-ul www.centrele-ares.ro.

 

Highlander Partners este un fond de investiții care administrează peste 2 miliarde de dolari din capital propriu. Firma se axează pe realizarea de investiții în afaceri din industrii selectate în care directorii companiei au o experiență semnificativă de operare și investiții. Highlander Partners abordează investițiile printr-o strategie de ”cumpărare și consolidare” și creează valoare ajutând companiile să se dezvolte atât organic, cât și prin achiziții. Pentru mai multe informații, vizitați www.highlander-partners.com.

 

Tranzactia a fost asistata de catre consultantii Andrei Bichescu, de la Lionlinkadvisory si  Radu Somlea si Monica Tintas, de la Somlea si Asociatii, reprezentand Cardiomed si de catre Daniela Buhus de la TS Partners si Amalia Ambrozie si Adrian Boca de la Contradiction, reprezentand Ares.

 

 

 

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor