7 aprilie 2022

Dr. Elena Ene se alătură echipei de cardiologie ARES Monza

Dr. Elena Ene se alătură echipei de cardiologie ARES Monza

Cuprins

  Din luna aprilie, pacienții cu aritmii cardiace vor beneficia de experiența de excepție a dr. Elena Ene, medic primar cardiolog, cu competență în electrofiziologie intervențională. Dr. Ene activează în prezent în cadrul Clinicii de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară Rhön Klinikum, Campus Bad Neustadt din Germania și deține competențele europene EHRA nivel 2 în electrofiziologie cardiacă invazivă și nivel 1 în dispozitive cardiace implantabile. La ARES, în Spitalul Monza, dr. Ene va efectua o gamă variată de proceduri din sfera electrofiziologiei, printre care studii electrofiziologice,  ablații cu radiofrecvență sau cardioversie electrică.

   ”După mai bine de 7 ani de supraspecializare în electrofiziologie cardiacă invazivă, în 2 centre de mare volum din Germania, mă alătur echipei ARES din Spitalul Monza pentru a oferi pacienților din România servicii de electrofiziologie cardiacă de o calitate foarte bună. Experiența acumulată îmi permite să pot efectua orice tip de procedură din întregul spectru al electrofiziologiei cardiace invazive, atât la adulți cât și la adolescenți, în ultimul caz respectând anumite criterii. Mă bucur că vă pot ajuta!” a declarat dr. Elena Ene.

  Dr. Ene este doctorandă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Ruhr – Bochum și  Fellow electrofiziologie cardiacă, câștigătoarea unui grant de training clinic al Societății Europene de Cardiologie la Klinikum Ludwigsburg în Germania.

  Îi urăm bun venit în echipa ARES!

  Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

  Call Center031 9300

  ARES Pitesti - Muntenia Hospital

  Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
  Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

  ARES Constanta - SCJU Constanta

  Bulevardul Tomis 145,
  Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

  Tulcea

  Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

  SOM - Enayati

  Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

  Cluj

  Bld. Republicii nr. 8
  Cluj Napoca

  ARES - Spitalul Monza

  Str. Tony Bulandra nr. 27
  Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

  Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.