7 aprilie 2022

Dr. Elena Ene se alătură echipei de cardiologie ARES Monza

Dr. Elena Ene se alătură echipei de cardiologie ARES Monza

Din luna aprilie, pacienții cu aritmii cardiace vor beneficia de experiența de excepție a dr. Elena Ene, medic primar cardiolog, cu competență în electrofiziologie intervențională. Dr. Ene activează în prezent în cadrul Clinicii de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară Rhön Klinikum, Campus Bad Neustadt din Germania și deține competențele europene EHRA nivel 2 în electrofiziologie cardiacă invazivă și nivel 1 în dispozitive cardiace implantabile. La ARES, în Spitalul Monza, dr. Ene va efectua o gamă variată de proceduri din sfera electrofiziologiei, printre care studii electrofiziologice,  ablații cu radiofrecvență sau cardioversie electrică.

 ”După mai bine de 7 ani de supraspecializare în electrofiziologie cardiacă invazivă, în 2 centre de mare volum din Germania, mă alătur echipei ARES din Spitalul Monza pentru a oferi pacienților din România servicii de electrofiziologie cardiacă de o calitate foarte bună. Experiența acumulată îmi permite să pot efectua orice tip de procedură din întregul spectru al electrofiziologiei cardiace invazive, atât la adulți cât și la adolescenți, în ultimul caz respectând anumite criterii. Mă bucur că vă pot ajuta!” a declarat dr. Elena Ene.

Dr. Ene este doctorandă a Facultății de Medicină din cadrul Universității Ruhr – Bochum și  Fellow electrofiziologie cardiacă, câștigătoarea unui grant de training clinic al Societății Europene de Cardiologie la Klinikum Ludwigsburg în Germania.

Îi urăm bun venit în echipa ARES!

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor