11 ianuarie 2022

Ambulatoriul ARES Monza se extinde. Vino să-ți verifici inima la noi!

Ambulatoriul ARES Monza se extinde. Vino să-ți verifici inima la noi!

Cuprins

Ambulatoriul ARES Monza se extinde. Vino să-ți verifici inima la noi!

Din luna ianuarie, ambulatoriul de cardiologie ARES din incinta Spitalului Monza se extinde și devine unul dintre cele mai mari și mai bine dotate ambulatorii de specialitate din București. Noul ambulatoriu este complet renovat și dotat cu aparatură de calitate, cabinete medicale moderne și spații destinate discuțiilor dintre pacienți și consilierii ARES Help.

Ce dotări va avea noul ambulatoriu de cardiologie ARES?

Ambulatoriul de cardiologie ARES se află, ca și până acum, la parterul Spitalului Monza și a fost extins pentru a dispune de nouă cabinete de consultații și o sală de supraveghere/trezire pentru pacienții sedați în vederea efectuării de ecografii transesofagiene. 

Echipa de medici cardiologi ARES, care numără peste 15 medici cardiologi clinicieni, va acorda consultații în regim de ambulator pacienților care solicită programări la numărul de call-center 0319300. Tot în cadrul ambulatoriului de cardiologie, vor acorda consultații și medicii cardiologi intervenționiști din echipa ARES, printre care dr. Dan Deleanu, dr. Iulian Călin și dr. Nicolae Cârstea. 

Toate tipurile de ecografie: ecografie cardiacă transtoracică, ecografie transesofagiană și echografie doppler vascular și venos

În cadrul ambulatoriului de cardiologie ARES, pacienții vor avea parte de o gamă diversificată de investigații din sfera cardiologiei, de la ecografie transtoracică și transesofagiană, ecografie doppler vascular și venos, până la teste de efort sau montarea holterelor EKG și holterelor de tensiune. 

Două teste de efort și infrastructură specială pentru ecografie transesofagiană cu sedare profundă

Două dintre cabinetele de ambulator sunt dotate cu benzi de alergare pentru efectuarea testelor de efort în condiții de perfectă siguranță pentru pacient. De asemenea, pacienții care necesită ecografie transesofagiană vor putea beneficia de această investigație și în ambulatoriu. Pentru confortul pacientului, ecografia transesofagiană se realizează cu sedare profundă, iar după finalizarea investigației, pacientul rămâne sub supraveghere medicală până la trezirea din anestezie, într-o cameră special amenajată în ambulator.

Spațiu dedicat discuțiilor dintre pacienți și consilierii ARES HELP

ARES Help este departamentul de susținere și consiliere personalizată dedicat pacienților, în cadrul căruia fiecărui pacient îi este atribuit un consilier medical specializat în cardiologie și radiologie intervențională. Consilierul ARES Help este o persoană empatică și extrem de bine pregătită din punct de vedere profesional, care poate răspunde la toate întrebările pacientului, atât de natură medicală, cât și administrativă. De la consilierul ARES Help, pacientul află durata, costurile și actele medicale necesare intervenției și spitalizării și primește indicații despre programări și șederea în spital. Consilierul ARES Help ține legătura cu familia pacientului în timpul spitalizării și reprezintă o punte permanentă de comunicare între echipa medicală și pacient. După efectuarea intervenției, consilierul ARES Help este cel care programează pacientul la controalele postprocedurale și rămâne în legătură cu pacientul pentru a primi detalii despre starea sa.

Un spațiu special pentru discuțiile cu consilierii dedicați ARES Help a fost creat în cadrul ambulatoriului. În acest spațiu, pacienții vor putea consulta materiale informative, vor putea vedea dispozitivele medicale care sunt folosite în diferite proceduri și vor afla toate informațiile de care au nevoie pentru ca perioada de internare să fie o experiență cât mai liniștită și lipsită de stresul specific unei spitalizări.

Cabinet test de efort

De ce să vii la ARES Monza la o consultație cardiologică?

Noul ambulatoriu de cardiologie ARES îți oferă o experiență medicală completă.

Cu un istoric de peste zece ani și 15 premiere medicale, rămânem fideli misiunii ARES, aceea de a pune inovația și nevoile pacientului în centrul preocupărilor noastre. Aici ai parte de o echipă medicală experimentată, cu medici dedicați în totalitate pacienților, cu multiple competențe în imagistică și aritmologie și o infrastructură medicală care se pretează oricărui tip de investigație necesară pentru stabilirea diagnosticului corect. Amplasarea ambulatoriului în cadrul Spitalului Monza, cel mai mare spital privat de cardiologie, cardiologie intervențională și chirurgie cardiacă din România, face ca fiecare pacient să beneficieze de soluții terapeutice complete, indiferent de cât de complex este diagnosticul. Fiecare caz este discutat în cadrul unor echipe multidisciplinare, Heart Team, de medici cu specializări conexe care găsesc împreună cea mai potrivită soluție terapeutică personalizată pentru pacient.

Programează-te chiar azi la o consultație la ARES! Sună la 0319300 și unul dintre colegii noștri din call-center te va ajuta să găsești cea mai potrivită variantă pentru tine. Dacă a nevoie de second opinion sau vrei să discuți cu unul dintre medicii noștri intervenționiști, consilierii ARES Help te pot ajuta să găsești soluția. Alege Helperul tau și vei fi contactat în aceeași zi!

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor