12 august 2022

Dr. Iulian Călin este noul director medical al centrului ARES din Spitalul Monza

Dr. Iulian Călin este noul director medical al centrului ARES din Spitalul Monza

Centrul de cardiologie intervențională ARES din Spitalul Monza are din luna august un nou director medical. Dr. Iulian Călin, medic primar cardiolog, va ocupa această funcție și va coordona activitatea echipei medicale, atât în zona de ambulatoriu cât și pe secția de cardiologie din spital. Centrul ARES Monza este cel mai important centru al Grupului ARES, cu trei săli de angiografie și o cazuistică extrem de diversă și complexă. De-a lungul anilor, aici au fost realizate cele mai multe intervenții și proceduri medicale în premieră națională, echipa medicală tratând cu succes toate patologiile cardiovasculare, de la afecțiuni coronariene, până la boli structurale și afecțiuni aritmologice ale inimii. În cadrul acestui centru au loc, de asemenea, proceduri hibrid realizate în strânsă colaborare cu departamentul de chirurgie cardivasculară din Spitalul Monza.

Dr. Iulian Călin profesează în ARES încă din perioada rezidențiatului, din anul 2015, și este unul dintre medicii care s-au format în cadrul ARES, lucrând îndeaproape cu dr. Dan Deleanu, dr. Marin Postu și echipa medicală ARES. Are o bogată experiență profesională, care include proceduri structurale minim invazive, precum Mitraclip și TAVI, revascularizări complexe coronariene și periferice, precum și tratamentul minim invaziv al malformațiilor cardiace congenitale. În calitate de director medical, dr. Iulian Călin își va continua activitatea profesională atât la sală, cât și în ambulatoriul de cardiologie ARES, unde primește pacienții la consultație.

”Am acceptat cu optimism această provocare, pentru că voi lucra cu o echipă tânără, unită și hotărâtă să demonstreze că medicina în România se poate face la cele mai înalte standarde. ARES este locul unde am crescut profesional și am avut ocazia să tratez patologii complexe. Îmi doresc să menținem și să creștem acest climat profesional, să ridicăm constant calitatea serviciilor și procedurilor pe care le oferim pacienților, să continuăm să inovăm acolo unde pacienții noștri au nevoie de soluții în premieră. Suntem unul dintre cele mai căutate centre private de cardiologie, cu proceduri diverse și complexe, iar provocarea este să fim mereu la înălțimea acestui standard pe care l-am creat în cei peste 10 ani de activitate” a declarat dr. Iulian Călin, directorul medical ARES Monza.

Dr Călin va coordona o echipă de specialști cu pregătire atât în țară cât și în străinătate. Din echipa ARES Monza fac parte peste 20 de medici cardiologi intervenționiști și clinicieni cu experiență și competențe în cardiologie intervențională, aritmologie și electrofiziologie, ecografie tranesofagiană și doppler. Astfel, centrul ARES Monza își consolidează poziția ca unul dintre cele mai importante și performante centre private de cardiologie din București și din țară, fiind un loc în care pacienții pot beneficia de diagnostic sigur și rapid și continuitate în găsirea celei mai potrivite soluții terapeutice pentru afecțiunea de care suferă.

Grupul ARES este unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din România, oferind soluții terapeutice inovatoare de cardiologie și radiologie intervențională. ARES deține în prezent nouă săli de angiografie în cinci centre din București, Cluj-Napoca, Pitești, Constanța și Tulcea. Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală, cu accent pe cardiologie. În spiritul acestei misiuni, de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 15 premiere medicale naționale. Din anul 2019, ARES este deținut și administrat de fondul american de investiții Highlander Partners.

 

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor