1 noiembrie 2021

Crește ambulatoriul de specialitate ARES. Noi medici cardiologi clinicieni se alătură echipei

Crește ambulatoriul de specialitate ARES. Noi medici cardiologi clinicieni se alătură echipei

Ambulatoriul de specialitate ARES se dezvoltă, odată cu intrarea în echipa de medici clinicieni a mai multor medici specialiști cu experiență și competențe diverse. Dr. Ana Maria Demiras, dr. Leonard Demiras, dr. Maria Toplicianu și dr. Lila Martin s-au alăturat familiei ARES în luna octombrie, în centrele din București.

Dr. Maria Toplicianu este medic specialist cardiolog, doctor în științe medicale, cu competențe în echografie transesofagiană, echografie de stres, echografie transtoracică și echografie doppler vascular. Este membru al societăților Română și Europeană de Cardiologie și autor al mai multor lucrări de specialitate publicate în țară și străinătate. Experiența ei este acumulată atât în ambulatoriu cât și pe secțiile unora dintre cele mai performante spitale de cardiologie din țară.

Dr. Ana Maria Demiras este medic primar cardiolog, deține competență în ecografie transtoracică și competență in Homeopatie Clinică și Etică Medicală. A participat la numeroase congrese, cursuri și seminare locale și internaționale, pe parcursul activității profesionale desfășurate atât în ambulatoriu cât și pe secțiile de cardiologie ale unor spitale din București și Focșani.

Mă bucură nespus colaborarea cu Centrele Ares și îmi doresc ca această perioadă să fie una  de bun augur pentru ambele părți. Asocierea cu grupul ARES nu poate  decât sa mă onoreze, având în vedere profesionalismul de care a dat dovadă de fiecare dată, în relație cu colectivul si cu pacienții” a declarat dr. Ana Maria Demiras.

Dr. Leonard Demiras este medic primar cardiolog, deține competență în ecografie transtoracică și este absolvent al cursului de ecografie transesofagiană, având multiple participări active la congrese și conferințe pe plan local cât și internațional. Este membru al Societăților Română și Europeană de Cardiologie, precum și al Societății Române de Hipertensiune. Experiența sa în cardiologie clinică este acumulată pe parcursul a peste 15 ani de activitate în cadrul secției de Cardiologie 2/ Aritmologie-Electrofiziologie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central dr. Carol Davila din București.

Sunt extrem de încântat de reluarea colaborării cu Ares. În trecut am contribuit la dezvoltarea Clinicilor Ritmico pe plan local, perioadă ce mi-a oferit numeroase satisfacții din punct de vedere medical. Mă bucur că acest proces poate continua și sper că vom avea parte de multe realizări împreună” a spus dr. Leonard Demiras.

Dr. Lila Martin este medic specialist cardiolog cu competență în ecografie transtoracică și ecografie doppler vasculară. Este autor al mai multor lucrări de specialitate publicate în țară și străinătate. Are peste 14 ani experiență în diagnosticul și tratarea afecțiunilor cardiovasculare, lucrând cu pacienții în mai multe clinici private din București.

Dr. Maria Toplicianu, dr. Ana Maria Demiras și dr. Leonard Demiras vor acorda consultații în ambulator în cadrul ARES din Spitalul Monza, în timp ce dr. Lila Martin poate fi găsită în cadrul ARES din Spitalul Oncologic Monza, în Enayati medical City.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor