5 februarie 2014

Dr. Ștefăniță Dima, un nou medic de excepție în cadrul Centrelor de Excelență Ares - București

Dr. Ștefăniță Dima, un nou medic de excepție în cadrul Centrelor de Excelență Ares - București

Cuprins

In cadrul centrelor de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala ARES il puteti regasi pe reputatul medic Dr. Stefanita Dima, medic in cadrul departamentului de Neuroradiologie Interventionala ARES Bucuresti. 

Doctorul Stefanita Dima este medic primar radiolog supraspecializat in neuroradiologie interventionala in cadrul Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni Bucuresti. Doctorul Stefanita Dima va efectua in cadrul centrelor noastre proceduri endovasculare de neuroradiologie interventionala, proceduri ca angiografia cerebrala, embolizarea anevismelor cerebrale, embolizarea fistulelor arteriovenoase, embolizarea fistulelor durale sau tratamentul percutan al disectiilor carotidiene.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor