29 mai 2016

Electrocardiograme gratuite în perioada 30 Mai - 29 Iulie

Electrocardiograme gratuite în perioada 30 Mai - 29 Iulie

Campania “Nicio zi fără joacă” se derulează in perioada 30 mai-29 iulie 2016. Pacienții cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 12 ani pot beneficia de aceste teste la Centrele de Excelență ARES, din strada Nicolae Caramfil, nr 85 A. Pentru programări, puteți suna la: 031 9300, număr unic cu tarif normal.

Sunt foarte multe patologii care pot fi descoperite la copii printr-o investigație atât de simplă și neinvazivă cum este electrocardiograma. În primul rând, pot fi descoperite patologiile congenitale precum defectul septal atrial, defectul septal ventricular, dar mai pot fi descoperite și afecțiuni electrice ale cordului. Toate aceste afecțiuni, descoperite într-o fază incipientă, pot fi tratate minim invaziv, fără cicatrici, fără durere și cu o internare de doar 24 de ore. Pentru ca niciun copil să nu amâne joaca mai mult de o zi, invităm părinții să realizeze gratuit o electrocardiogramă copiilor lor.” Dr. Oren Iancovici, medic specialist cardiolog si CEO-ul Centrelor ARES.

În 2012, ARES a lansat prima secție privată destinată Malformațiilor Cardiace Congenitale din România, condusă de dr. Dan Deleanu, medic primar cardiolog la Centrele ARES.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor