Jurnalul medicului - De ce iubesc cardiologie? Dr. Lucian Zarma

Jurnalul medicului - De ce iubesc cardiologie? Dr. Lucian Zarma

Cuprins

  „Pe lângă satisfacțiile personale pe care le avem atunci când pacientul părăsește spitalul sănătos și vindecat, cât și provocările pe care le ridică această meserie, cardiologia intervențională aduce satisfacții speciale pentru că rezultatele actului medical se pot vedea imediat. Mai exact, datorită procedurilor minim invazive, pacientul își poate relua activitatea cotidiană la scurt timp de la intervenție. Fie că vorbim despre corectarea unor malformații sau vorbim despre boli dobândite ale vaselor sau structurilor cardiace, prin cardiologia intervențională pacientul se simte bine imediat.
  În cazul infarctului miocardic, spre exemplu, în care mortalitatea generală este de 13-14%, dacă pacienții ajung la noi, în Laboratoarele de Cateterism Cardiac, supraviețuirea este de 96%.”

  Dr. Lucian Zarma – medic primar cardiolog – Cardiologie Interventionala

  Call Center031 9300

  Spitalul Monza

  Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

  Spitalul Ponderas

  Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

  Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.