21 aprilie 2021

ARES GROUP anunță lansarea Fibroid Center

ARES GROUP anunță lansarea Fibroid Center

Cuprins

ARES GROUP anunță lansarea Fibroid Center, primul departament medical dedicat embolizării fibromului uterin din România

Cu o experiență de peste 10 ani în managementul cazurilor de fibrom uterin și tratamentul minim invaziv al acestei afecțiuni, prin embolizare, ARES face pasul firesc următor și lansează singurul centru din țară dedicat acestui tip de tratament. Fibroid Center reunește o echipă de medici ginecologi și radiologi, cu competență în radiologie intervențională. Din echipă fac parte medici de elită precum dr. Mugur Grasu, dr. Rareș Nechifor, dr. Radu Dumitru, dr. Mihai Toma, și dr. Lucian Mărginean. Aceștia vor realiza intervenții de embolizare a fibromului uterin în centrele Fibroid Center din cadrul ARES, în București și Cluj-Napoca.

Pentru prima dată în România, pacientele vor avea acces extins la tratamentul minim-invaziv al fibromului uterin, prin soluții terapeutice și pachete de tratament personalizate în funcție de nevoile fiecăreia.

Programeaza-te printr-un simplu click!

Completează formularul și te sunam noi!

Fibroamele uterine sunt tumori benigne care apar la nivelul peretelui uterin, la peste 40% dintre femeile cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani. Această afecțiune provoacă menstre abundente, dureri la nivelul zonei pelviene, urinări frecvente și, poate duce la infertilitate. Soluția oferită adesea este tratamentul chirurgical, care presupune în anumite cazuri extirparea parțială sau totală a uterului.

Procedura de embolizare a fibromului uterin reprezintă o alternativă la tratamentul chirurgical și presupune oprirea fluxului sanguin care alimentează fibromul, cu ajutorul unor particule emboligene, introduse la nivelul uterului prin artere. Ca urmare a embolizării, fibromul nu va mai sângera și va scădea în dimensiuni. Majoritatea pacientelor constată acest aspect aproape imediat. 

”Embolizarea fibromului uterin este o opțiune de tratament sigură ce conduce la o îmbunătățire substanțială a calității vieții și a controlului simptomelor, la pacientele ce suferă această intervenție, cu rate foarte reduse de complicații semnificative” explică dr. Mihai Toma, medic primar radiolog, membru al echipei Fibroid Center de la ARES.

În cadrul Fibroid Center, pacientele vor avea parte de consult ginecologic și second opinion pentru diagnosticul fibromului uterin, precum și de procedura de embolizare a fibromului uterin și consiliere personalizată, din partea personalului calificat ARES HELP. Datorită faptului că Fibroid Center este un centru dedicat embolizării fibromului uterin, accesul pacientelor la procedura de embolizare este rapid și sigur. 

”Acest centru este primul de felul său din România, dedicat tratării minim invazive a fibromului uterin, ce minimizează disconfortul și asigură o recuperare rapidă. Fibromul uterin este o afecțiune cu care femeile se confrunta frecvent. Era nevoie de un centru de excelență dedicat, care combină tehnologia de ultimă oră și ospitalitatea, cu experiența vasta a unei echipe de profesioniști. Echipa noastră de radiologi intervenționiști si medici ginecologi oferă o variantă de tratament minim invaziv sigură și eficientă” a declarat dr. Mihai Toma, medic primar radiolog în cadrul Fibroid Center, ARES.

”După zece ani de experiență în tratamentul și gestionarea cazurilor de fibrom uterin, știm că în rândul pacientelor nevoia de informare și soluții terapeutice minim-invazive, care păstrează integritatea uterului, este imensă. De aceea, lansăm Fibroid Center, singurul centru dedicat informării, diagnosticului și tratamentului prin embolizare a acestei afecțiuni. Ne dorim ca un număr cât mai mare de femei din România să aibă acces la această procedură sigură și eficientă” a declarat dr. Oren Iancovici, directorul medical și fondatorul ARES.

Misiunea ARES în România este să asigure accesul unui număr cât mai mare de pacienți la tratamente inovatoare care păstrează integritatea corporală. De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, la ARES au avut loc 14 premiere medicale naționale și internaționale.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor