6 februarie 2014

Dr. Mihaela Rugină, un nou medic de excepție în cadrul Centrelor de Excelență Ares - București

Dr. Mihaela Rugină, un nou medic de excepție în cadrul Centrelor de Excelență Ares - București

Cuprins

Echipei Centrelor de Excelenta ARES i s-a alaturat un nou medic de exceptie. Este vorba despre Dr. Mihaela Rugina, Medic Primar Cardiologie si Medicina interna , Cercetator Stiintific Grad I si Doctor in Medicina.

Doamna Doctor Rugina are o vasta experienta de zeci de ani in tratarea pacientilor cu afectiuni cardiace in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu – Fundeni. Aici a dobandit competente in ecografiecardiaca, vasculara, transesofagiana si tiroidiana. Pentru ca in contextul patologiilor curente pacientii trebuie explorati din ce in ce mai amanuntit si de cele mai multe ori aceste sunt conexe bolilor cardiovasculare. Dr. Mihaela Rugina este de asemenea membru al Societatii Romane de Cardiologie, Fellow al Societatii Europene de Cardiologie precum si reprezentatul Romaniei in cadrul Comisiei Europene” DRIVING AND CARDIOVASCULAR DISEASES” in perioada 210-2012, la BRUSSELS.

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor