20 februarie 2018

TAVI: Încă opt pacienți pot beneficia de TAVI gratuit

TAVI: Încă opt pacienți pot beneficia de TAVI gratuit

Cuprins

Acesta este un articol medical

Citește despre procedură: TAVI pentru stenoza aortica

In luna februarie, pentru a doua oară în decurs de câteva luni, CNAS decontează alte opt proceduri de implantare percutană de valvă aortică denumită, pe scurt, TAVI.

TAVI se adresează pacienților cu diagnostic de stenoză aortică strânsă în cazul cărora operația chirurgicală clasică este însoțită de un risc de complicații și mortalitate crescut.
Procedura intervențională are o rată de succes superioară la 95%. Durata de spitalizare de patru-cinci zile, iar perioada de recuperare mult mai rapidă față de intervențiile chirurgicale clasice.

În luna decembrie a anului trecut, cu sprijinul CNAS, Centrele de Excelență Ares au efectuat patru proceduri intervenționale TAVI. Toate aceste proceduri au reprezentat un real succes medical. La trei luni post-intervenție, pacienții tratați s-au prezentat cu ameliorări clinice semnifcative și stare generală foarte bună.

În cazul în care aveți pacienți cu diagnosticul de stenoză aortică severă, îi puteți redirecționa către reprezentanții medicali ai Centrelor de Excelență Ares, în vederea stabilirii unei evaluări a dosarului medical.

Ne puteți contacta telefonic la numărul: 031 9300 sau prin e-mail, la adresa: cristina@centrele-ares.ro.

Află imediat costurile acestei proceduri!

Completează formularul și vei fi contactat

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.