20 iulie 2020

Un nou medic electrofiziolog se alătură echipei ARES – Conf. Univ. dr. Călin Siliște

Un nou medic electrofiziolog se alătură echipei ARES – Conf. Univ. dr. Călin Siliște

Cuprins

Un nou medic electrofiziolog se alătură echipei ARES – dr. Călin Siliște

Pacienții cu aritmii cardiace vor benefica de acum de expertiza unui nou medic de excepție, la ARES. 

Dr.  conf. univ. Călin Siliște, medic primar cardiolog și medicină internă se alătură echipei din luna iulie. Dr. Siliște deține certificarea europeană în electrofiziologie și competențe în electrofiziologie și stimulare cardiacă și ecocardiografie. Experiența sa se întinde pe parcursul a peste 30 de ani de practică medicală în spitalele de stat și private din România, precum și participarea la stagii de practică și cursuri de formare profesională în spitale de prestigiu din străinătate. La acestea se adaugă activitatea academică continuă din cadrul Clinicii de cardiologie din U.M.F Carol Davila.

La ARES, dr. Siliște va efectua o gamă extinsă de proceduri din sfera aritmologiei și electrofiziologiei, printre care ablații pentru fibrilația atrială, flutterul atrial sau tahicardia jocnțională, dar și implantări de dispozitive precum stimulatoare sau defibrilatoare cardiace.

De expertiza domnului doctor Călin Siliște, pot beneficia pacienții cu aritmii cardiace: fibrilație atrială, flutter atrial, bradicardie, sindrom WPW, tahicardie etc.

Pentru informații suplimentare și programări vă rugăm să apelați numărul 031 9300.

 

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.