15 mai 2020

Informare COVID-19 : Din data de 18 mai, ambulatoriul de cardiologie ARES este deschis.

Informare COVID-19 : Din data de 18 mai, ambulatoriul de cardiologie ARES este deschis.

Informare COVID-19 : Din data de 18 mai, ambulatoriul de cardiologie ARES este deschis. Pentru siguranța pacienților noștri și a personalului medical, am luat următoarele măsuri de siguranță:

·     Înainte de internare în vederea efectuării unei proceduri, toți pacienții vor fi testati pentru depistarea infecției COVID-19, prin teste REAL-TIME PCR (teste analizate în laborator).

·     Triajul pentru accesul în clădirea spitalului se face în afara clădirii. Toate persoanele care intră în spital vor completa un chestionar legat de istoricul de călătorie din ultimele 14 zile, precum și eventuale simptome resimțite.

·     Fiecare persoană va fi evaluată cu ajutorul unui termoscaner, un dispozitiv care măsoară temperatura corpului de la distanță. 

·     La intrarea în spital, toți pacienții vor primi echipament de protecție.

·     Pacienți vor intra neînsoțiți în spital. Excepție fac cei cu nevoi speciale.

·     Am suplimentat măsurile de igienă din spital, circuitele pentru pacienții din ambulator nu coincid cu circuitele pentru pacienții care se internează.

Pentru programări la consultații, vă rugăm să sunați la numărul 031 9300.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor