11 noiembrie 2016

Ginecologia, un nou departament în cadrul Centrelor Ares - București

Ginecologia, un nou departament în cadrul Centrelor Ares - București

Datorită expertizei sale, Dr. Cristiana Boitan va lucra în strânsă colaborare cu unul dintre cei mai buni medici primari specializați în Radiologie Intervențională: dr. Rareș Nechifor.

Dr. Rareș Nechifor a tratat cu succes peste 10.000 de paciente suferind de fibrom uterin și este Coordonatorul Centrului European de Training și Excelență în Terapia Endovasculară a Fibromului Uterin – singurul centru de excelență din Sud – Estul Europei.

Sunt încântată că pot colabora îndeaproape cu unul dintre cei mai importanți medici radiologi din Europa. Fibromul uterin, afecțiune tratată cu succes de către dr. Nechifor prin embolizare uterină, este întâlnit la peste 50% dintre femeile din România, de aceea, este foarte important ca acestea să fie informate corect cu privire la cele mai bune metode de tratament.

De asemenea, în cadrul secției de Obstetrică- Ginecologie, pacientele vor putea beneficia de pachete extinse de investigații ginecologice precum: consultații ginecologice complete (ecografie endovaginală cu recoltare de secreție și test Babeș-Papnicolau, consultații obstetrică, videocolposcopie, ultrasonografii, întreaga gamă de analize pentru depistarea BTS-urilor(boli cu transmitere sexuală) etc. În scop diagnostic, pacientele au posibilitatea de a efectua la indicația medicului specialist, manevre de electrorezectie, chiuretaj biopsic, aspirație endometrială și cauterizare.”, explică dr. Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie.

Din luna octombrie a acestui an, medicul primar Cristiana Boitan poate fi găsit în incinta Spitalului Monza, în cadrul Centrelor ARES. Pentru programări, puteți suna la numărul de telefon: 031. 9300.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor