Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Centrele Ares și Spitalul Monza – Colaborare pentru inimi

290 Vizualizari
 

Domnul Popescu, primul pacient al clinicii Ritmico

În România numărul deceselor cauzate de afecțiunile cardiovasculare este peste media europeană. Se întâmplă pentru că mulți dintre cei care ar avea nevoie de un diagnostic corect și soluții de tratament eficiente locuiesc în orașe în care accesul la servicii medicale de calitate este greu. Mulți se tem sau amână să meargă la medic până când este foarte târziu.

Un astfel de pacient este Ștefan Popescu. Un om energic, tată de familie, croitor în orașul Focșani. De-a lungul vieții sale active a neglijat sănătatea inimii. În parte pentru că i-a fost teamă de o posibilă operație, în parte pentru că nu a găsit la el în oraș medici care să îi explice în ce constă afecțiunea lui. Mai mult, care sunt soluțiile eficiente de tratament pentru boala de care suferă. Cel mai adesea simptomele bolilor de inimă pot fi puse ușor pe seama oboselii sau stresului.  Domnul Popescu nu a crezut nicio clipă că situația lui este atât de gravă.

O colaborare pentru inimi

Pentru pacienți ca domnul Popescu, Spitalul Monza și Centrele de Excelență ARES construiesc cea mai extinsă și de încredere rețea pentru diagnosticul, monitorizarea și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare din România. Această colaborare pentru inimi oferă pacienților din toată țara posibilitatea unui diagnostic corect și rapid.  Chiar în orașul de reședință, în rețeaua de clinici RITMICO. În funcție de diagnostic, echipele multidisciplinare de la Spitalul Monza și Centrele de Excelență ARES din București găsesc cele mai bune soluții de tratament. Iar dacă Bucureștiul este prea departe, centrele Monza-ARES din țară reprezintă soluția.

Domnul Popescu a fost primul pacient al clinicii RITMICO din Focșani, imediat după deschidere. Povestea lui e povestea oricărui pacient din România care suferă de o boală cardiovasculară nediagnosticată. Tu când ai mers ultima dată la cardiolog?
Poți lua legătura cu noi fie la numărul de telefon 021 9966, fie completând formularul de contact de pe Ritmico.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau
contacteaza-ne tu!

Call Center
031 9300

X
Sună Mesaj