9 ianuarie 2015

Dr. Ionuț Stanca, un nou medic de excepție în cadrul Centrelor de Excelență Ares - București

Dr. Ionuț Stanca, un nou medic de excepție în cadrul Centrelor de Excelență Ares - București

Cuprins

Doctor Ionut Stanca este Medic Primar Cardiolog, competenta in Cardiologie Interventionala, Asistent Cercetare Cardiologie, cu o vasta experienta in efectuarea procedurilor minim invazive pentru tratamentul afectiunilor cardiovasculare.

Ne mandrim cu cea mai numeroasa si mai performanta echipa de medici din Romania! Alaturarea d-nului Doctor Ionut Stanca echipei de cardiologi interventionisti reprezinta un mare castig pentru echipa noastra, dar mai important, pentru pacientii Centrelor ARES. Am convingerea ca alaturi de doctorul Ionut Stanca vom reusi sa obtinem performante imense! Ii urez domnului doctor mult succes si bun venit in echipa ARES

Iulian Plescan

Director Operational

Centrele de Excelenta ARES

Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor