2 noiembrie 2017

Meloterapia - Terapia prin Muzică

Meloterapia - Terapia prin Muzică

Cuprins

  Încă din antichitate s-a dovedit că muzica aduce beneficii majore pentru sănătatea întregului corp, fiind folosită mai ales pentru a-I revigora pe cei deprimați și pentru a-i încuraja pe cei care plecau la luptă. Astăzi, terapia prin muzică este o practică obișnuită în tot mai multe clinici din străinătate și se folosește cu succes în toate etapele actului medical – preoperator, intraoperator și postoperator.

  E bine știut faptul că bolile cardiovasculare sunt agravate de stres. Muzica nu numai că reduce stresul, dar este ca o terapie suplimentară în tratarea acestor boli.

  De aceea, sfatul nostru pentru fiecare pacient cu probleme cardiologice (și nu numai) este de a-și încânta inima cu mici bucurii acustice, benefice pentru sănătatea inimii.

  Vă invităm, așadar, la unul dintre cele mai impresionante concerte ale sfârșitului de an – Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roșii – pe 17 noiembrie la Sala Palatului – București și pe 19 noiembrie la Casa de Cultură, Constanța.

  Spectacolul „The Great Revival” strălucește prin dansurile autentice și garderoba somptuoasă, impresionantă: zeci de costume lucrate cu migală și talent. Pe scenă vor fi 120 de artiști, iar repertoriul, 100% rusesc, va include bijuterii muzicale precum Ochi Cernye sau Kalinka.

  Call Center031 9300

  Tulcea

  Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

  ARES Pitesti - Muntenia Hospital

  Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
  Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

  SOM - Enayati

  Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

  Cluj

  Bld. Republicii nr. 8
  Cluj Napoca

  ARES Constanta - SCJU Constanta

  Bulevardul Tomis 145,
  Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

  ARES - Spitalul Monza

  Str. Tony Bulandra nr. 27
  Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

  Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.