Meloterapia - Terapia prin Muzică

Meloterapia - Terapia prin Muzică

Cuprins

    Încă din antichitate s-a dovedit că muzica aduce beneficii majore pentru sănătatea întregului corp, fiind folosită mai ales pentru a-I revigora pe cei deprimați și pentru a-i încuraja pe cei care plecau la luptă. Astăzi, terapia prin muzică este o practică obișnuită în tot mai multe clinici din străinătate și se folosește cu succes în toate etapele actului medical – preoperator, intraoperator și postoperator.

    E bine știut faptul că bolile cardiovasculare sunt agravate de stres. Muzica nu numai că reduce stresul, dar este ca o terapie suplimentară în tratarea acestor boli.

    De aceea, sfatul nostru pentru fiecare pacient cu probleme cardiologice (și nu numai) este de a-și încânta inima cu mici bucurii acustice, benefice pentru sănătatea inimii.

    Vă invităm, așadar, la unul dintre cele mai impresionante concerte ale sfârșitului de an – Ansamblul Alexandrov, Marele Cor al Armatei Roșii – pe 17 noiembrie la Sala Palatului – București și pe 19 noiembrie la Casa de Cultură, Constanța.

    Spectacolul „The Great Revival” strălucește prin dansurile autentice și garderoba somptuoasă, impresionantă: zeci de costume lucrate cu migală și talent. Pe scenă vor fi 120 de artiști, iar repertoriul, 100% rusesc, va include bijuterii muzicale precum Ochi Cernye sau Kalinka.